Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână la Volkswagen Touran?

Frâna de mână a mașinii dumneavoastră este o caracteristică de siguranță de bază obligatorie conform codului rutier, de fapt, are scopul de a opri Volkswagen Touran, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale frânei. Este posibil ca, în timp, sistemul de cabluri al frânei de mână să se slăbească și cu siguranță nu veți trece de controlul tehnic sau puteți simți că cu adevărat nu vă mai blochează mașina. Pentru a face față acestor complicații, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Volkswagen Touran . Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea franei de mana manuala la Volkswagen Touran , apoi pur și simplu, într-o a doua etapă, cum se reglează o frână de mână automată și, în sfârșit, prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală la Volkswagen Touran?

Prin urmare, începem conținutul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Volkswagen Touran în versiunea sa manuală. Această versiune funcționează într-un mod de bază folosind un sistem de sârmă și șuruburi care vă permit să controlați tensiunea pe dispozitiv și astfel să modificați cursa de pe maneta frânei de mână. Pentru a acționa asupra ei, trebuie să acționați asupra acestor tipuri de șuruburi pentru a întindeți cablul frânei de mână al Volkswagen Touran . În orice caz, înainte de a regla frâna de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate pe toată durata ajustării. Vă rugăm să găsiți mai jos metoda detaliată pentru a efectua această intervenție:

  • La nivelul franei de mana scoateti consola din plastic care o protejeaza folosind suruburile si clemele torx.
  • Odată finalizat, ar trebui să găsiți o trapă pe frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Trebuie să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să înlocuiți presiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele mecanismului de blocare din ambele părți, asigurați-vă că faceți aceleași modificări pe ambele părți pentru a menține o frânare echilibrată și asigurați-vă că mânerul frânei de mână al Volkswagen Touran are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și verificați fixarea jantelor mașinii dvs., dacă este bine, puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de strângere până obțineți o setare optimă excelentă.
Weiterlesen:
Lumina portocalie Volkswagen Touran care rămâne aprinsă

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a lui Volkswagen Touran, reglarea va fi probabil exact aceeași, dar cu siguranță se va face trecând pe sub mașina dvs. la nivelul mânerului frânei de mână. Asigurați-vă că vă așezați mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a Volkswagen Touran?

A doua abordare a reglarea frânei de mână la Volkswagen Touran , aceasta este o frana de mana automata, spre deosebire de cea manuala, acest loc se face direct pe tamburi de frana sau poate pe etriere, si este de asteptat sa se adapteze automat la uzura sabotilor de frana sau a placutilor de frana cu disc. Este posibil ca, dacă trebuie să obțineți rapid plăcuțe de frână, frâna de mână va suferi putere, mai jos sunt enumerați pașii de urmat pentru a verifica dacă tensiunea frânei de mână este cea corectă:

  • Realizați că o frână de mână automată nu poate fi reglată direct, deoarece este posibil să se adapteze singură la montarea plăcuțelor de frână cu disc sau a plăcuțelor Volkswagen Touran.
  • Cu toate acestea, puteți verifica dacă sistemul funcționează corect punând automobilul pe suport și văzând, conducând sub mașină, că plăcuțele sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur va fi probabil necesară demontarea sistemelor de frânare pentru a vă verifica pantofii, noi toți vă recomandăm să o efectuați de un profesionist.
  • Asigurați-vă că schimbați plăcuțele de frână cu disc dacă este necesar.

Cât costă reglarea frânei de mână la Volkswagen Touran de către un profesionist?

În cele din urmă, dacă nu vă simțiți confortabil cu această procedură, mai ales că se teme de un element de securitate al mașinii dvs., și anume de reglaj pe frâna de mână a Volkswagen Touran , vă sfătuim să mergeți la un tehnician auto care este capabil să regleze frâna de mână pentru dvs vreo cincizeci de euro . Pentru cei care au probleme cu vibrațiile la frânarea pe Volkswagen Touran, nu vă gândiți de două ori să vă referiți la conținutul nostru care tratează această problemă.

Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Touran 2?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию