Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână la Opel Agila?

Frâna de mână a mașinii dvs. este de fapt o caracteristică de bază de siguranță necesară, bazată pe codul rutier, de fapt, are scopul de a opri Opelul Agila, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie independent de comenzile principale ale sistemului de frânare. Este posibil ca, după un timp, sistemul de cabluri al frânei de mână să se slăbească și să nu treci de controlul tehnic sau să simți că cu adevărat nu-ți mai oprește mașina. Pentru a aborda aceste preocupări, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Opel Agila dumneavoastră . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea unei frane de mana manuala la Opel Agila , in acel caz, intr-un al doilea pas, cum se regleaza o frana de mana automata, iar apoi in final pretul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală la Opel Agila?

Astfel începem articolul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Opel Agila în versiunea sa manuală. Acest tip de versiune funcționează într-un mod simplu cu un sistem de cablu și șuruburi care vă permit să gestionați tensiunea din dispozitiv și, prin urmare, să modificați cursa în maneta frânei dvs. de mână. Pentru a acționa asupra ei, ar trebui să acționați asupra acestor șuruburi pentru a extindeți cablul frânei de mână al dvs. Opel Agila . În orice caz, chiar înainte de a regla frâna de mână, trebuie să verificați dacă roțile din spate sigur nu sunt blocate în timpul reglajului. Vă rugăm să găsiți sub tehnica detaliată pentru a efectua acest tip de intervenție:

  • Cu nivelul frânei de mână, scoateți consola de plastic care o acoperă folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată efectuată, ar trebui să vedeți o trapă pe frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și cabluri.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să schimbați tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți modificările exacte pe ambele părți pentru a menține o frânare echilibrată și verificați dacă mânerul frânei de mână al Opel Agila dumneavoastră are o cursă de aproximativ 3 crestături.
  • Strângeți piulițele și verificați fixarea jantelor mașinii dvs., dacă este bine puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de strângere până obțineți o configurație ideală
Weiterlesen:
Scurgerea injectorului la Opel Agila meu, ce să fac?

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Opelului dvs. Agila, reglarea va fi probabil exact aceeași, totuși se va face trecând pe sub mașină la nivelul mânerului frânei de mână. Asigurați-vă că vă puneți mașina pe stand chiar înainte de orice acțiune.

Cum reglez frâna de mână automată a Opelului meu personal Agila?

A doua abordare a reglaj frana de mana despre Opel Agila , aceasta este o frână de mână automată, spre deosebire de cea manuală, această metodă se face pe tamburele sau etrierele de frână și se așteaptă, de asemenea, să se schimbe automat la uzura saboților de frână sau a plăcuțelor de frână. Este posibil ca, dacă în curând trebuie să obțineți plăcuțe de frână, frâna de mână își va pierde puterea, permiteți-mi să vă împărtășesc pașii de urmat pentru a verifica dacă tensiunea frânei dvs. de mână este cea adecvată:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi modificată direct, deoarece este probabil să se adapteze la uzura plăcuțelor sau a saboților de frână ale Opelului dvs. Agila.
  • Puteți verifica în continuare dacă sistemul funcționează corect, pur și simplu așezând vehiculul pe suport și urmărind, conducând sub mașină, că plăcuțele sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur, probabil va fi necesară dezasamblarea anvelopelor pentru a verifica pantofii, vă sfătuim să faceți acest lucru de către un specialist.
  • Asigurați-vă că vă schimbați plăcuțele de frână dacă este necesar.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână la Opel Agila de către un specialist?

În cele din urmă, dacă nu vă simțiți confortabil cu această procedură, mai ales că se teme de un element de siguranță al mașinii dvs., și anume reglarea frânei de mână a Opelului dvs. Agila , vă sfătuim să mergeți la un mecanic motor care poate regla frâna de mână pentru dvs vreo cincizeci de euro . Dacă aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Opel Agila, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru care funcționează cu această problemă.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Opelul meu Agila, ce pot face?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Opel Agila, nu ezitați să consultați categoria noastră Opel Agila.

Legătura cu publicația principală