Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână la Lincoln MKS?

Frâna de mână a mașinii dvs. este de fapt o caracteristică de securitate obligatorie bazată pe codul rutier, de fapt, aceasta are scopul de a termina Lincoln MKS, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie independent de comenzile principale ale frânei. Va fi posibil ca în timp sistemul de cabluri al frânei de mână să se relaxeze și să nu treci cu adevărat de controlul tehnic sau să simți că într-adevăr nu-ți mai oprește mașina. Pentru a face față acestor complicații, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Lincoln MKS . Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea frânei de mână manuală pe Lincoln MKS , apoi, într-o a doua etapă, cum se reglează o frână de mână automată și, în final, prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală la Lincoln MKS?

Prin urmare, începem articolul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Lincoln MKS în versiunea sa manuală. Această versiune funcționează într-un mod de bază cu un sistem de cablu și șuruburi care vă permit să gestionați tensiunea de la dispozitiv și deci să modificați cursa de la maneta frânei dvs. de mână. Pentru a acționa asupra acestuia, ar trebui să acționați asupra acestor tipuri de șuruburi pentru a extindeți cablul frânei de mână al Lincoln MKS . În orice caz, înainte de reglarea frânei de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate în timpul ajustării. Vă rugăm să găsiți mai jos procesul detaliat pentru realizarea acestei intervenții:

  • La nivelul frânei de mână, scoateți consola de plastic care o acoperă folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată terminat, ar trebui să descoperiți o trapă pe frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și cabluri.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o cheie pentru a vă permite să schimbați presiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele mecanismului de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți aceleași modificări pe ambele părți pentru a menține o frână echilibrată și asigurați-vă că mânerul frânei de mână al Lincoln MKS are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați blocarea roților mașinii dvs., dacă este bine, puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de strângere până obțineți o configurație optimă excelentă.
Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Lincoln MKC?

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Lincoln MKS, reglarea va fi probabil exact aceeași, dar se va face trecând pe sub mașină cu nivelul mânerului frânei de mână. Asigurați-vă că plasați mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a propriului Lincoln MKS?

Al doilea sistem de Reglarea frânei de mână despre Lincoln MKS , aceasta este o frână de mână automată, spre deosebire de cea manuală, care se face pe tamburele de frână sau poate pe etriere și este concepută pentru a se adapta automat la uzura saboților sau plăcuțelor de frână. Este posibil ca, dacă trebuie să achiziționați rapid plăcuțe de frână, frâna dvs. de mână să-și piardă putere, mai jos sunt enumerați pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a verifica dacă tensiunea frânei de mână este cea corectă:

  • Amintiți-vă că o frână de mână automată nu poate fi modificată drept, deoarece este probabil să se adapteze de la sine la punerea plăcuțelor sau pantofilor Lincoln MKS.
  • Cu toate acestea, puteți verifica dacă sistemul funcționează corect pur și simplu punând vehiculul pe suport și verificând, conducând sub mașină, dacă plăcuțele de frână sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru franele cu tambur este necesara demontarea anvelopelor pentru a verifica starea sabotilor, cu totii va recomandam sa il completati de catre un specialist.
  • Asigurați-vă că înlocuiți plăcuțele dacă aveți nevoie.

Care este costul ajustării frânei de mână a Lincoln MKS de către un specialist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că emite o componentă de securitate a mașinii tale, și anume reglaj de la frâna de mână a Lincoln MKS , vă sfătuim să mergeți la un atelier de reparații care vă poate regla frâna de mână pentru a obține un vreo cincizeci de euro . Când aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Lincoln MKS, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru care tratează această problemă.

Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Lincoln MKC?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Lincoln MKS, nu ezitați să consultați categoria noastră Lincoln MKS.

Legătura cu publicația principală