Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână la Chevrolet Volt?

Frâna de mână a mașinii dvs. este o caracteristică de siguranță obligatorie bazată pe codul rutier, de fapt, își propune să părăsească Chevrolet Volt, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale frânei. Va fi posibil ca cu timpul sistemul de fire al frânei de mână să se relaxeze și să nu treci cu adevărat de controlul tehnic sau să simți că într-adevăr nu-ți mai blochează mașina. Pentru a aborda aceste preocupări, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Chevrolet Volt . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea unei frâne de mână manuală la Chevrolet Volt , dupa aceea, intr-un al doilea pas, cum se regleaza o frana de mana automata, si in final pretul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală la Chevrolet Volt?

Prin urmare, începem documentul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Chevrolet Volt în versiunea sa manuală. Acest tip de versiune funcționează într-un mod simplu cu un sistem de sârmă și șuruburi de ancorare care vă permit să gestionați tensiunea de pe dispozitiv și astfel să modificați cursa manetei frânei dvs. de mână. Pentru a actiona asupra lui va trebui sa actionezi asupra acestor suruburi pentru a putea extindeți cablul frânei de mână al Chevrolet Volt . În orice caz, chiar înainte de a regla frâna de mână, trebuie să te asiguri că roțile tale din spate sigur nu sunt blocate în timpul reglajului. Asigurați-vă că găsiți sub metoda detaliată pentru a efectua acest tip de intervenție:

  • Cu nivelul frânei de mână, scoateți consola de plastic care o acoperă folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată efectuată, ar trebui să descoperiți o trapă pe frâna de mână, să o deschideți pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să înlocuiți presiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele mecanismului de blocare de pe ambele părți, asigurați-vă că efectuați modificări comparabile pe ambele părți pentru a menține o frână echilibrată și asigurați-vă că mânerul frânei de mână al Chevrolet Volt are o cursă de aproximativ 3 crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați blocarea anvelopelor mașinii dvs., dacă este foarte bine puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până obțineți o configurație optimă
Weiterlesen:
Cum se transformă un Chevrolet Volt cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Chevrolet Volt-ul dvs., reglarea va fi probabil exact aceeași, dar se va face trecând pe sub mașina dvs. la nivelul mânerului frânei de mână. Nu uitați să vă puneți mașina pe stand chiar înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a Chevrolet Volt?

Al doilea sistem de Reglarea frânei de mână la Chevrolet Volt , aceasta este o frână de mână automată, nu ca cea manuală, aceea se face pe tamburi sau etriere de frână și este, de asemenea, concepută pentru a se schimba automat către uzura saboților sau plăcuțelor de frână. Este posibil ca, dacă trebuie să achiziționați rapid plăcuțe de frână, frâna de mână va suferi putere, permiteți-mi să vă împărtășesc pașii de luat în considerare pentru a verifica dacă tensiunea frânei dvs. de mână este cea potrivită:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi reglată drept, deoarece este probabil să se adapteze singură la punerea plăcuțelor sau plăcuțelor Chevrolet Volt.
  • Puteți verifica chiar și acum dacă sistemul funcționează corect, pur și simplu punând mașina pe suport și verificând, conducând sub mașină, că plăcuțele sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur probabil va fi necesară demontarea sistemelor de frânare pentru a verifica starea saboților, cu toții vă sugerăm să o conduceți de către un specialist.
  • Asigurați-vă că înlocuiți plăcuțele dacă aveți nevoie.

Care este costul ajustării frânei de mână la Chevrolet Volt de către un specialist?

În cele din urmă, dacă nu vă simțiți confortabil cu această procedură, mai ales că se teme de o componentă de siguranță a mașinii dvs., și anume reglarea frânei de mână a Chevrolet Volt , vă informăm să mergeți la un tehnician auto care este capabil să regleze frâna de mână pentru dvs aproximativ cincizeci de monedă locală . Pentru cei care au probleme cu vibrațiile la frânarea pe Chevrolet Volt, nu așteptați să consultați documentul nostru care funcționează cu această problemă.

Weiterlesen:
Cheia blocată în contact la Chevrolet Volt, ce să faci?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Chevrolet Volt, nu ezitați să consultați categoria noastră Chevrolet Volt.

Legătura cu publicația principală