Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână la Cadillac DTS?

Frâna de mână a mașinii dvs. este o caracteristică de securitate obligatorie bazată pe codul rutier, de fapt, aceasta are scopul de a părăsi Cadillac-ul DTS, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie independent de comenzile principale ale sistemului de frânare. Va fi posibil ca cu timpul sistemul de fire al frânei de mână să se relaxeze și să nu treci de controlul tehnic sau să simți că nu-ți mai blochează mașina. Pentru a face față acestor complicații, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Cadillac DTS . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea franei de mana manuala la Cadillac DTS , apoi pur și simplu, într-o a doua etapă, cum se reglează o frână de mână automată, iar apoi în cele din urmă prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglați o frână de mână manuală la Cadillac DTS?

Prin urmare, începem documentul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Cadillac DTS în versiunea sa manuală. Acest tip de versiune funcționează într-un mod de bază care are un sistem de sârmă și șuruburi de ancorare care vă permit să controlați tensiunea pe dispozitiv și astfel să modificați cursa manetei frânei de mână. Pentru a acționa asupra ei, va trebui să acționați asupra acestor șuruburi pentru a putea întindeți cablul frânei de mână al Cadillac DTS . În orice caz, chiar înainte de reglarea frânei de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate pe toată durata ajustării. Vă rugăm să găsiți mai jos tehnica detaliată pentru a efectua această intervenție:

  • La nivelul franei de mana scoateti consola din plastic care o protejeaza folosind suruburile si clemele torx.
  • Odată efectuat, ar trebui să vedeți o trapă în frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Trebuie să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să schimbați presiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți modificările exacte pe ambele părți pentru a menține o frână echilibrată și asigurați-vă că maneta frânei de mână a Cadillac DTS are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele și testați blocarea jantelor mașinii dvs., dacă este bine puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până obțineți o setare ideală
Weiterlesen:
Lumină portocalie Cadillac DTS care rămâne aprinsă

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Cadillac DTS, reglarea va fi exact aceeași, dar se va face trecând pe sub mașina dvs. la nivelul manetei frânei de mână. Asigurați-vă că vă plasați mașina pe stand chiar înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a propriului meu Cadillac DTS?

Al doilea sistem de reglarea frânei de mână la Cadillac DTS , aceasta este o frână de mână automată, spre deosebire de cea manuală, această metodă se face pe tamburele sau etrierele de frână, care se închipuie să se schimbe automat pentru uzura saboților sau plăcuțelor de frână. Este posibil ca, dacă trebuie să achiziționați rapid plăcuțe de frână, frâna de mână va pierde putere, permiteți-mi să vă împărtășesc pașii de luat în considerare pentru a verifica dacă tensiunea frânei dvs. de mână este cea potrivită:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi modificată direct, deoarece este posibil să se adapteze la uzura plăcuțelor sau pantofilor Cadillac-ului dvs. DTS.
  • Puteți verifica în continuare dacă sistemul funcționează corect, pur și simplu așezând automobilul pe suport și verificând, conducând sub vehicul, dacă plăcuțele de frână cu disc sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur, probabil că va fi necesar să dezasamblați sistemele de frânare pentru a verifica pantofii dvs., toți vă recomandăm să îl efectuați de un profesionist.
  • Asigurați-vă că vă schimbați tampoanele dacă aveți nevoie.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână Cadillac DTS de către un profesionist?

În cele din urmă, dacă nu vă simțiți confortabil cu această procedură, mai ales că emite o componentă de siguranță a mașinii dvs., și anume reglaj pe frâna de mână a Cadillac DTS , va sfatuim sa mergeti la un atelier de reparatii care poate regla frana de mana pentru a vreo cincizeci de euro . Pentru cei care au probleme cu vibrațiile la frânarea pe Cadillac DTS, nu așteptați să consultați documentul nostru care se referă la această problemă.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul la Cadillac DTS?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Cadillac DTS, accesați categoria Cadillac DTS.

Legătura cu publicația principală