Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Volkswagen Transporter?

Dacă simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea, sau simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste situații, este doar o singură parte a vehiculului tău vinovată – farurile tale, identificate și ca faze lungi. Deși această ajustare ar putea părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai tehnică decât această manipulare elementară, iar în acest articol vom afla cum să reglezi farurile Volkswagen Transporter-ul tău? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră.

De ce să reglezi farurile Volkswagen Transporter-ului tău?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu interesul de a regla farurile Volkswagen Transporter-ul tău. Pentru mulți dintre noi, farurile noastre sunt reglate suficient de bine și par să se aprindă suficient după întuneric. Din păcate, aceasta nu este în mod constant împrejurarea și luând în considerare acest cadru, fie pentru că farurile de pe Volkswagen Transporter nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe este o idee grozavă .

Reglarea fazelor lungi ale Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră pentru siguranță

Pentru început, reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter trebuie făcută dintr-un motiv de securitate de bază. Indiferent că este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. Evident, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol în drum, sau să anticipezi prost o curbă. Cu toate acestea, dacă farurile dvs. sunt prea puternice, chiar dacă sunteți menit să treceți la luminile cu faza scurtă când treceți pe lângă o mașină, timpul necesar pentru a face această comutare va fi, în general, expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farului Volkswagen Transporter . Prin urmare, este important pentru ceilalți, precum și pentru dvs., să aveți o reglare ideală a farurilor dvs.

Reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter din motive legale

Pe lângă securitate, există o lege care supraveghează puterea, reglarea farurilor auto (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează cel puțin 100 de metri. O altă legislație supraveghează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie identică cu cea a farurilor de întâlnire. și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Volkswagen Transporter 4?

Cum se reglează farurile unui Volkswagen Transporter?

Vom trece acum la secțiunea care vă interesează cel mai mult din acest articol, cum să reglezi farurile Volkswagen Transporter-ului său? Această setare poate părea puțin complicată, dar urmând instrucțiunile ar trebui să o puteți efectua fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter

Pentru început, va trebui să vă pregătiți vehiculul pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de executat:

 • Așezați vehiculul pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Scoateți toată greutatea inutilă din mașină, doar o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor la Volkswagen Transporter

Odată ce vehiculul dumneavoastră este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii de care trebuie să respectați:

 • Deschide-ți capota, identifică șuruburile pentru modificarea orizontală și verticală a farurilor Volkswagen Transporter-ului tău (în general sunt desemnate, iar cele de sus trebuie să modifice verticalitatea, iar cea din lateral controlează orizontalitatea reglajului).
 • Utilizați o cârpă sau altceva pentru a ascunde proiectorul pe care nu efectuați modificarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face modificarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește modificarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Volkswagen Transporter-ul tău este logică, nu ezita să o verifici după ce l-ai condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Transporter 6?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Transporter, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector