Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Volkswagen Transporter 6?

Dacă simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea sau simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste circumstanțe, există o singură componentă a vehiculului tău de vină – farurile tale, cunoscute și sub numele de faza lungă. . Cu toate acestea, această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă reglare este mult mai tehnică decât această manipulare elementară și, în acest articol, vom descoperi cum să reglezi farurile Volkswagen Transporter 6? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Volkswagen Transporter 6.

De ce să reglați farurile Volkswagen Transporter 6?

Deci, să începem conținutul nostru cu interesul de a regla farurile Volkswagen Transporter 6. Pentru mulți dintre noi, farurile noastre sunt reglate suficient și par să lumineze suficient pe timpul nopții. Din păcate, aceasta nu este în mod constant împrejurarea și uitându-ne la această setare, fie pentru că farurile de pe Volkswagen Transporter 6 nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe este o idee bună .

Reglarea fazelor lungi ale Volkswagen Transporter 6 pentru siguranță

Pentru început, reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter 6 trebuie efectuată dintr-un simplu motiv de securitate. Dacă este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol în drum sau să anticipezi prost o curbă. Cu toate acestea, dacă farurile dvs. sunt prea puternice, indiferent dacă ar trebui să treceți la luminile cu faza scurtă atunci când treceți pe lângă un vehicul, timpul necesar pentru a face această comutare va fi de cele mai multe ori expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farului Volkswagen Transporter 6 . Prin urmare, este important pentru ceilalți, precum și pentru dvs., să aveți o reglare ideală a farurilor dvs.

Reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter 6 din motive legale

Pe lângă securitate, există o lege care reglementează puterea, reglarea farurilor auto (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează la minim 100 de metri. O altă legislație reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie identică cu cea a farurilor de întâlnire. și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Volkswagen Transporter 5?

Cum se reglează farurile unui Volkswagen Transporter 6?

Vom trece acum la secțiunea care vă preocupă cel mai mult din acest articol, cum să reglezi farurile Volkswagen Transporter 6? Această ajustare poate părea puțin complicată, dar pur și simplu urmând instrucțiunile ar trebui să o puteți realiza fără prea multă grijă.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter 6

Pentru început, va trebui să vă pregătiți vehiculul pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de pus la punct:

 • Așezați vehiculul pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Scoateți toată greutatea inutilă din vehicul, doar o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor la Volkswagen Transporter 6

Odată ce vehiculul dvs. este la locul său, vă veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt orizontale. Apoi înapoi vehiculul până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii de care trebuie să respectați:

 • Deschide-ți capota, localizează șuruburile pentru modificarea orizontală și verticală a farurilor Volkswagen Transporter 6 (în general sunt marcate, iar cele de sus trebuie să modifice verticalitatea, iar cel din lateral gestionează orizontalitatea reglajului).
 • Utilizați o cârpă sau altceva pentru a ascunde proiectorul pe care nu efectuați modificarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face modificarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă componentă a grinzii care ar trebui să fie puțin în dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește modificarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Volkswagen Transporter 6 tău este coerentă, nu ezita să o verifici după ce l-ai condus, de multe ori se poate mișca.
Weiterlesen:
Unde să puneți lichid de răcire în Volkswagen Transporter?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 6, vă rugăm să parcurgeți conținutul nostru despre acest subiect.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию