Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Volkswagen Transporter 5?

Dacă aveți impresia că nu puteți vedea la fel de bine noaptea sau aveți impresia că iluminați prea scăzut sau prea sus, în toate aceste scenarii, există o singură componentă a mașinii dvs. de vină — farurile, identificate ca fiind înalte. grinzi. Deși această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă ajustare este mult mai complexă decât această simplă manipulare, iar în această postare vom descoperi cum să reglezi farurile Volkswagen Transporter 5? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Volkswagen Transporter 5.

De ce să reglați farurile Volkswagen Transporter 5?

Deci, să începem conținutul nostru cu beneficiul ajustării farurilor Volkswagen Transporter 5. Pentru majoritatea dintre noi, farurile noastre sunt reglate suficient de bine și par să se aprindă suficient după întuneric. Din păcate, aceasta nu este în mod constant împrejurarea și examinarea acestui cadru, fie pentru că farurile de pe Volkswagen Transporter 5 nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe este o idee bună .

Reglarea fazelor lungi ale Volkswagen Transporter 5 pentru siguranță

Pentru început, reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter 5 trebuie terminat dintr-un motiv simplu de siguranță. Indiferent că este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. Într-adevăr, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol de pe drum, sau să anticipezi prost o curbă. Cu toate acestea, dacă farurile dvs. sunt prea puternice, chiar dacă sunteți menit să comutați la luminile cu faza scurtă atunci când traversați o mașină, timpul necesar pentru a face această comutare va fi în general expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farului Volkswagen Transporter 5 . Prin urmare, este important pentru ceilalți, precum și pentru dvs., să aveți o reglare ideală a farurilor dvs.

Reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter 5 din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care reglementează puterea, reglarea farurilor auto (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce sugerează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze la minim 100 de metri. O altă legislație reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie potrivită cu cea a farurilor de întâlnire. și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Volkswagen Transporter 4?

Cum se reglează farurile unui Volkswagen Transporter 5?

Vom trece acum la secțiunea care vă preocupă cel mai mult din această postare, cum să reglezi farurile Volkswagen Transporter 5? Această setare poate părea puțin complicată, dar urmând recomandările ar trebui să o puteți realiza fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter 5

Pentru început, va trebui să-ți pregătești mașina pentru a-ți regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de pus la punct:

 • Așezați-vă mașina pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați-vă cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din mașină, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor la Volkswagen Transporter 5

Odată ce vehiculul dvs. este la locul său, vă veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel dacă ambele părți ale crucii sunt orizontale. Apoi înapoi mașina până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii de urmat:

 • Deschide-ți capota, identifică șuruburile pentru controlul orizontal și vertical al farurilor Volkswagen Transporter 5 (în majoritatea cazurilor sunt marcate, iar cele de sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cel din lateral se ocupă de orizontalitatea reglajului).
 • Utilizați o cârpă sau diferite lucruri pentru a ascunde proiectorul pe care nu efectuați reglarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face reglarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă componentă a fasciculului care ar trebui să fie puțin în dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Volkswagen Transporter 5 tău este coerentă, nu te gândi de două ori să-l verifici după ce l-ai condus, ocazional se poate mișca.
Weiterlesen:
Cum să deconectez bateria la Volkswagen Transporter?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 5, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru despre acest subiect.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector