Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Volkswagen Transporter 4?

Dacă simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea sau simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste scenarii, există o singură parte a mașinii de vină — farurile tale, identificate și ca faze lungi. . Deși această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă ajustare este mult mai tehnică decât această manipulare elementară, iar în această postare vom descoperi cum să reglezi farurile Volkswagen Transporter 4? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Volkswagen Transporter 4.

De ce să reglați farurile Volkswagen Transporter 4?

Așadar, să începem articolul nostru cu avantajul ajustării farurilor Volkswagen Transporter 4. Pentru majoritatea oamenilor, farurile noastre sunt reglate suficient de bine și par să se aprindă suficient după întuneric. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna cazul și examinând această setare, fie pentru că farurile de pe Volkswagen Transporter 4 nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai impresia că sunt prea slabe este o idee bună .

Reglarea fazelor lungi ale Volkswagen Transporter 4 pentru siguranță

Pentru început, reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter 4 trebuie efectuată dintr-un simplu motiv de siguranță. Indiferent că este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să ignori un obstacol în timpul călătoriei sau să anticipezi prost o curbă. Pe de altă parte, dacă farurile tale sunt prea puternice, chiar dacă ar trebui să treci la luminile cu faza scurtă atunci când traversezi un vehicul, timpul necesar pentru a face această comutare va fi în general expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farului Volkswagen Transporter 4 . Prin urmare, este important pentru ceilalți, precum și pentru tine să ai o reglare optimă a farurilor tale.

Reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter 4 din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care supraveghează puterea, reglarea farurilor autovehiculelor (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze la minim 100 de metri. O altă legislație supraveghează folosirea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie foarte asemănătoare cu cea a luminii de scurtă durată. faruri și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Motorul se scutură pe Volkswagen Transporter 4, ce să fac?

Cum se reglează farurile unui Volkswagen Transporter 4?

Vom trece acum la secțiunea care vă interesează cel mai mult în această postare, cum să reglezi farurile Volkswagen Transporter 4? Această setare poate părea puțin complicată, dar urmând îndrumările ar trebui să aveți capacitatea de a o face fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Volkswagen Transporter 4

Pentru început, va trebui să vă pregătiți mașina pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de executat:

 • Așezați-vă mașina pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din vehicul, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor la Volkswagen Transporter 4

Odată ce mașina este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt orizontale. Apoi înapoi mașina până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procedurii, iată pașii de urmat:

 • Deschide-ți capota, identifică șuruburile pentru controlul orizontal și vertical al farurilor Volkswagen Transporter 4 (în general sunt marcate, iar cele de sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cel din lateral reglează orizontalitatea reglajului).
 • Folosiți o cârpă sau alt lucru pentru a ascunde proiectorul pe care nu efectuați modificarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face modificarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului, care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale notate pe perete

  .

 • În ceea ce privește modificarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Volkswagen Transporter 4 tău este coerentă, nu te gândi de două ori să o verifici după ce l-ai condus, de multe ori se poate mișca.
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Transporter 5, ce să fac?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 4, vă rugăm să parcurgeți articolul nostru pe acest subiect.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector