Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Volkswagen Touran?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea, fie că îți luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste cazuri, există o singură parte a mașinii de vină – farurile tale, numite și faza lungă. Deși această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă ajustare este mult mai complexă decât această manipulare de bază și, în acest articol, vom descoperi cum să reglezi farurile Volkswagen Touran? Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom descoperi de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Volkswagen Touran.

De ce să reglați farurile Volkswagen Touran?

Deci, să începem conținutul nostru cu beneficiul ajustării farurilor Volkswagen Touran. Pentru majoritatea oamenilor, farurile noastre sunt reglate suficient de bine și par să lumineze suficient noaptea. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna cazul și verificarea acestei setări, fie pentru că farurile de pe Volkswagen Touran nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe este o idee bună .

Reglarea fazelor lungi ale Volkswagen Touran pentru siguranță

În primul rând, reglarea farurilor unui Volkswagen Touran trebuie efectuată dintr-un motiv de siguranță foarte ușor. Dacă este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. Evident, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol în drum, sau să prezici prost o curbă. Pe de altă parte, dacă farurile tale sunt prea puternice, indiferent dacă se așteaptă să treci la luminile cu faza scurtă atunci când treci pe lângă un vehicul, timpul necesar pentru a face această comutare va fi în general expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farurilor Volkswagen Touran . In consecinta, este necesar ca si altii cat si dumneavoastra sa aveti o reglare optima a farurilor dumneavoastra.

Reglarea farurilor unui Volkswagen Touran din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care supraveghează puterea, reglarea farurilor auto (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează la minim 100 de metri. O altă legislație supraveghează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie identică cu cea a farurilor de întâlnire. și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Scaunul a blocat Volkswagen Touran 3 pe poziție

Cum se reglează farurile unui Volkswagen Touran?

Vom trece acum la secțiunea care vă interesează cel mai mult din acest articol, cum să reglezi farurile lui Volkswagen Touran? Această setare poate părea puțin dificilă, dar urmând instrucțiunile ar trebui să aveți capacitatea de a o face fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Volkswagen Touran

În primul rând, va trebui să-ți pregătești mașina pentru a-ți regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de executat:

 • Așezați-vă mașina pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din vehicul, o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor la Volkswagen Touran

Odată ce mașina este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt orizontale. Apoi înapoi mașina până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procedurii, iată pașii de urmat:

 • Deschide-ți capota, localizează șuruburile pentru modificarea orizontală și verticală a farurilor Volkswagen Touran-ul tău (în general sunt marcate, iar cele de deasupra trebuie să modifice verticalitatea, iar cea din lateral se ocupă de orizontalitatea reglajului).
 • Folosiți o cârpă sau altceva pentru a ascunde proiectorul pe care nu faceți corectarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face corecția orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale notate pe perete

  .

 • În ceea ce privește corecția verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Volkswagen Touran este logică, nu ezita să o verifici după ce l-ai condus, de multe ori se poate mișca.
Weiterlesen:
Cum să blochezi un Volkswagen Touran 2 cu o baterie descărcată?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Touran, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru pe acest subiect.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию