Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Volkswagen Touran 3?

Dacă aveți impresia că nu puteți vedea la fel de bine noaptea sau aveți impresia că iluminați prea jos sau prea sus, în toate aceste situații, există o singură componentă a vehiculului dumneavoastră responsabilă – farurile, precum și faza lungă numită. Deși această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai tehnică decât această manipulare de bază, iar în această postare vom afla cum să reglezi farurile Volkswagen Touran 3? Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom afla de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Volkswagen Touran 3.

De ce să reglați farurile Volkswagen Touran 3?

Deci, să începem conținutul nostru cu beneficiul ajustării farurilor Volkswagen Touran 3. Pentru majoritatea dintre noi, farurile noastre sunt reglate suficient de bine și par să se aprindă suficient în timpul nopții. Din păcate, acest lucru nu este în mod constant cazul și privind această setare, fie pentru că farurile de pe Volkswagen Touran 3 nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe este o idee grozavă .

Reglarea fazelor lungi ale Volkswagen Touran 3 pentru siguranță

În primul rând, reglarea farurilor unui Volkswagen Touran 3 trebuie terminat dintr-un motiv de securitate de bază. Indiferent că este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să ignori un obstacol de condus sau să anticipezi prost o curbă. Pe de altă parte, dacă farurile tale sunt prea puternice, indiferent dacă se așteaptă să treci la faza scurtă atunci când traversezi o mașină, timpul necesar pentru a face această comutare va fi în general expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farurilor Volkswagen Touran 3 . Prin urmare, este important pentru ceilalți, precum și pentru dvs., să aveți o reglare ideală a farurilor dvs.

Reglarea farurilor unui Volkswagen Touran 3 din motive legale

Pe lângă securitate, există o lege care supraveghează puterea, reglarea farurilor auto (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce sugerează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează la minim 100 de metri. O altă legislație supraveghează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie potrivită cu cea a farurilor de întâlnire. și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Touran 2

Cum se reglează farurile unui Volkswagen Touran 3?

Vom trece acum la secțiunea care vă preocupă cel mai mult din această postare, cum să reglezi farurile lui Volkswagen Touran 3? Această ajustare poate părea puțin dificilă, dar urmând îndrumările ar trebui să aveți capacitatea de a o realiza fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Volkswagen Touran 3

În primul rând, va trebui să vă pregătiți vehiculul pentru a vă regla faza lungă în bune condiții, iată pregătirile de executat:

 • Așezați vehiculul pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Scoateți toată greutatea inutilă din mașină, doar o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor la Volkswagen Touran 3

Odată ce mașina dvs. este la locul său, vă veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procedurii, iată pașii de care trebuie să respectați:

 • Deschide-ți capota, identifică șuruburile pentru reglarea orizontală și verticală a farurilor Volkswagen Touran 3 (în general sunt marcate, iar cele de sus trebuie să modifice verticalitatea, iar cea din lateral se ocupă de orizontalitatea ajustării).
 • Utilizați o cârpă sau diferite lucruri pentru a ascunde proiectorul pe care nu efectuați reglarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face reglarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă componentă a fasciculului care ar trebui să fie puțin în dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Volkswagen Touran 3 tău este coerentă, nu ezita să o verifici după ce l-ai condus, ocazional se poate mișca.
Weiterlesen:
Cheia blocată în contact la Volkswagen Touran, ce să faci?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Touran 3, vă rugăm să parcurgeți conținutul nostru pe acest subiect.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию