Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Volkswagen Touran 2?

Dacă simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea sau simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste scenarii, există o singură parte a vehiculului tău vinovată – farurile tale, identificate ca fiind faze lungi. . Deși această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă reglare este mult mai complexă decât această manipulare de bază și, în acest articol, vom afla cum să reglezi farurile Volkswagen Touran 2? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Volkswagen Touran 2.

De ce să reglați farurile Volkswagen Touran 2?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu interesul de a regla farurile Volkswagen Touran 2. Pentru majoritatea oamenilor, farurile noastre sunt reglate suficient de bine și par să lumineze suficient noaptea. Din păcate aceasta nu este în mod constant împrejurarea și verificarea acestei setări, fie pentru că farurile de pe Volkswagen Touran 2 nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai impresia că sunt prea slabe este o decizie înțeleaptă .

Reglarea fazelor lungi ale Volkswagen Touran 2 pentru siguranță

Pentru început, reglarea farurilor unui Volkswagen Touran 2 trebuie realizat pentru o explicație de securitate foarte ușoară. Dacă este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. Într-adevăr, dacă nu vezi suficient, riscul este să ignori un obstacol în timpul călătoriei, sau să anticipezi prost o curbă. Pe de altă parte, dacă farurile tale sunt prea puternice, chiar dacă ar trebui să treci la luminile cu faza scurtă atunci când treci pe lângă un vehicul, timpul necesar pentru a face această schimbare va fi în general expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farurilor Volkswagen Touran 2 . Este deci necesar ca si altii ca si dumneavoastra sa aveti o reglare optima a farurilor dumneavoastra.

Reglarea farurilor unui Volkswagen Touran 2 din motive legale

Pe lângă securitate, există o lege care reglementează puterea, reglarea farurilor auto (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce sugerează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze cel puțin 100 de metri. O altă legislație reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/EEC), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie foarte egală cu cea a luminii de cronometru. faruri și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Touran 2?

Cum se reglează farurile unui Volkswagen Touran 2?

Vom trece acum la secțiunea care vă interesează cel mai mult în acest articol, cum să reglezi farurile lui Volkswagen Touran 2? Această ajustare poate părea puțin complicată, dar pur și simplu urmând instrucțiunile ar trebui să aveți capacitatea de a o face fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Volkswagen Touran 2

Pentru început, va trebui să vă pregătiți vehiculul pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile pentru a instala:

 • Așezați vehiculul pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați-vă cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din vehicul, doar o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor la Volkswagen Touran 2

Odată ce mașina dvs. este la locul său, vă veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel dacă ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii de care trebuie să respectați:

 • Deschide-ți capota, găsește șuruburile pentru modificarea orizontală și verticală a farurilor Volkswagen Touran 2 (în general sunt desemnate, iar cele de sus trebuie să modifice verticalitatea, iar cea din lateral se ocupă de orizontalitatea reglajului).
 • Utilizați o cârpă sau diferite lucruri pentru a ascunde proiectorul pe care nu efectuați reglarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face reglarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Volkswagen Touran 2 este logică, nu ezita să o verifici după ce l-ai condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Cum remorc Volkswagen Touran 3?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Touran 2, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut despre acest subiect.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию