Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Volkswagen Caddy?

Dacă simți că nu vezi la fel de bine noaptea sau simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste cazuri, există o singură componentă a vehiculului tău responsabilă – farurile tale, identificate și ca faze lungi. Deși această ajustare ar putea părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai tehnică decât această simplă manipulare și, în acest articol, vom vedea cum să reglezi farurile Volkswagen Caddy? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Volkswagen Caddy.

De ce să reglezi farurile Volkswagen Caddy-ului tău?

Deci, să începem conținutul nostru cu beneficiul ajustării farurilor Volkswagen Caddy. Pentru cei mai mulți dintre noi, farurile noastre sunt reglate suficient de bine și par să lumineze suficient pe timpul nopții. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul și examinând această setare, fie pentru că farurile de pe Volkswagen Caddy nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai impresia că sunt prea slabe este o idee grozavă .

Reglarea fazelor lungi ale Volkswagen Caddy pentru siguranță

În primul rând, reglarea farurilor unui Volkswagen Caddy trebuie făcută dintr-un motiv de securitate de bază. Indiferent că este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. Într-adevăr, dacă nu vezi suficient, riscul este să nu vezi un obstacol condus sau să anticipezi prost o curbă. Pe de altă parte, dacă farurile tale sunt prea puternice, indiferent dacă se așteaptă să treci la faza scurtă atunci când traversezi un vehicul, timpul necesar pentru a face această comutare va fi de cele mai multe ori expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farurilor Volkswagen Caddy . Prin urmare, este important pentru ceilalți, precum și pentru dvs., să aveți o reglare ideală a farurilor dvs.

Reglarea farurilor unui Volkswagen Caddy din motive legale

Pe lângă securitate, există o lege care reglementează puterea, reglarea farurilor auto (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce sugerează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze la minim 100 de metri. O altă legislație reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/EEC), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie foarte egală cu cea a luminii de cronometru. faruri și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Cum să tractați Volkswagen Caddy 3?

Cum se reglează farurile unui Volkswagen Caddy?

Vom trece acum la partea care vă preocupă cel mai mult din acest articol, cum să reglezi farurile lui Volkswagen Caddy? Această ajustare poate părea puțin dificilă, dar urmând instrucțiunile ar trebui să o puteți efectua fără prea multă grijă.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Volkswagen Caddy

În primul rând, va trebui să vă pregătiți vehiculul pentru a vă regla faza lungă în bune condiții, iată pregătirile de executat:

 • Așezați vehiculul pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Scoateți toată greutatea inutilă din mașină, o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor la Volkswagen Caddy

Odată ce vehiculul dvs. este la locul său, vă veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii de urmat:

 • Deschide-ți capota, identifică șuruburile pentru modificarea orizontală și verticală a farurilor Volkswagen Caddy-ului tău (de obicei sunt marcate, iar cele de deasupra trebuie să regleze verticalitatea, iar cel din lateral gestionează orizontalitatea ajustării).
 • Folosiți o cârpă sau alt lucru pentru a ascunde proiectorul pe care nu efectuați reglarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face reglarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă componentă a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale notate pe perete

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Volkswagen Caddy tău este coerentă, nu ezita să o verifici după ce l-ai condus, în unele cazuri se poate mișca.
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen Caddy

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Caddy, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru despre acest subiect.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Caddy, accesați categoria noastră Volkswagen Caddy.

Legătura cu publicația principală