Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Volkswagen Arteon?

Dacă aveți impresia că nu puteți vedea la fel de bine noaptea sau aveți impresia că iluminați prea scăzut sau prea sus, în toate aceste situații, există o singură parte a vehiculului dvs. de vină — farurile dvs., cunoscute sub numele de faze lungi. Deși această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai complexă decât această manipulare elementară și, în acest articol, vom descoperi cum să reglezi farurile Volkswagen Arteon? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Volkswagen Arteon.

De ce să reglați farurile Volkswagen Arteon?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu interesul de a regla farurile Volkswagen Arteon. Pentru majoritatea oamenilor, farurile noastre sunt reglate suficient de bine și par să lumineze suficient pe timpul nopții. Cu toate acestea, acest lucru nu este în mod constant cazul și verificarea acestei setări, fie pentru că farurile de pe Volkswagen Arteon nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe este o idee grozavă .

Reglarea fazelor lungi ale Volkswagen Arteon pentru siguranță

Pentru început, reglarea farurilor unui Volkswagen Arteon trebuie efectuată pentru o explicație simplă de siguranță. Fie că este pentru tine, fie pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol pe drum sau să prezici prost o curbă. Alternativ, dacă farurile dvs. sunt prea puternice, chiar dacă se așteaptă să comutați la luminile cu faza scurtă atunci când traversați o mașină, timpul necesar pentru a face această comutare va fi în general expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farurilor Volkswagen Arteon . Prin urmare, este important pentru ceilalți, precum și pentru dvs., să aveți o reglare ideală a farurilor dvs.

Reglarea farurilor unui Volkswagen Arteon din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care reglementează puterea, reglarea farurilor autovehiculelor (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează minim 100 de metri. O altă legislație reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie identică cu cea a farurilor de întâlnire. și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Volkswagen Arteon, ce să faci?

Cum se reglează farurile unui Volkswagen Arteon?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest articol, cum să reglezi farurile lui Volkswagen Arteon? Această ajustare poate părea puțin complicată, dar urmând recomandările ar trebui să aveți capacitatea de a o efectua fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Volkswagen Arteon

Pentru început, va trebui să vă pregătiți vehiculul pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile pentru a instala:

 • Așezați vehiculul pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din automobil, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor la Volkswagen Arteon

Odată ce mașina dvs. este la locul său, vă veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt orizontale. Apoi înapoi vehiculul până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii de urmat:

 • Deschide-ți capota, localizează șuruburile pentru controlul orizontal și vertical al farurilor Volkswagen Arteon-ul tău (sunt în majoritatea cazurilor desemnate, iar cei de sus trebuie să modifice verticalitatea, iar cel din lateral controlează orizontalitatea reglajului).
 • Utilizați o cârpă sau altceva pentru a ascunde proiectorul pe care nu efectuați reglarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face reglarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Volkswagen Arteon tău este logică, nu ezita să o verifici după ce l-ai condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Volkswagen Arteon, ce să faci?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Arteon, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Arteon, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Arteon.

Legătura cu publicația principală