Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Nissan Xterra?

Indiferent dacă simțiți că nu puteți vedea la fel de bine noaptea, fie că simțiți că iluminați prea jos sau prea sus, în toate aceste circumstanțe, există o singură parte a vehiculului dvs. de vină — farurile dvs., identificate ca fiind înalte. grinzi. Cu toate acestea, această ajustare ar putea părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă reglare este mult mai tehnică decât această simplă manipulare și, în acest articol, vom vedea cum să reglați farurile Nissan Xterra dvs.? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Nissan Xterra.

De ce să reglați farurile Nissan Xterra dvs.?

Deci, să începem conținutul nostru cu beneficiul ajustării farurilor Nissan Xterra dvs. Pentru mulți dintre noi, farurile noastre sunt reglate suficient și par să lumineze suficient noaptea. Din păcate, aceasta nu este în mod constant împrejurarea și verificarea acestei setari, fie pentru că farurile de pe Nissan Xterra nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe este o idee bună .

Reglați faza lungă a Nissan Xterra pentru siguranță

Pentru început, reglarea farurilor unui Nissan Xterra trebuie făcută pentru o explicație de bază de siguranță. Indiferent că este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să ignori un obstacol în timpul călătoriei sau să prezici prost o curbă. Alternativ, dacă farurile dvs. sunt prea puternice, chiar dacă se așteaptă să comutați la luminile cu faza scurtă atunci când traversați un vehicul, timpul necesar pentru a face această comutare va fi în general expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farurilor Nissan Xterra . Prin urmare, este esențial pentru ceilalți, precum și pentru tine să ai o reglare optimă a farurilor tale.

Reglarea farurilor unui Nissan Xterra din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care supraveghează puterea, reglarea farurilor auto (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează cel puțin 100 de metri. O altă legislație supraveghează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie foarte asemănătoare cu cea a fazei scurte. faruri și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Cum se deschide Nissan Xterra cu o baterie descărcată?

Cum se reglează farurile unui Nissan Xterra?

Vom trece acum la secțiunea care vă interesează cel mai mult din acest articol, cum să reglezi farurile lui Nissan Xterra? Această setare ar putea părea puțin complexă, dar urmând îndrumările ar trebui să o puteți realiza fără prea multă grijă.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Nissan Xterra

Pentru început, va trebui să vă pregătiți vehiculul pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de executat:

 • Așezați vehiculul pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Scoateți toată greutatea nenecesară din vehicul, o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor a lui Nissan Xterra

Odată ce mașina este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procedurii, iată pașii de urmat:

 • Deschide-ți capota, găsește șuruburile pentru modificarea orizontală și verticală a farurilor Nissan Xterra (de obicei sunt desemnate, iar cei de sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cel din lateral se ocupă de orizontalitatea ajustării).
 • Folosiți o cârpă sau altceva pentru a ascunde proiectorul pe care nu faceți corectarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face corecția orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește corecția verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Nissan Xterra tău este logică, nu ezita să o verifici după ce l-ai condus, de multe ori se poate mișca.
Weiterlesen:
Motorul Nissan Xterra zdrăngănește când este rece

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Nissan Xterra dvs., vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru despre acest subiect.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Nissan Xterra, accesați categoria noastră Nissan Xterra.

Legătura cu publicația principală