Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Mercedes Classe G 3?

Dacă simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea sau dacă îți dai seama că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste scenarii, există o singură parte a vehiculului tău de vină – farurile tale, precum și faza lungă. . Deși această ajustare ar putea părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă reglare este mult mai complexă decât această simplă manipulare și, în acest articol, vom afla cum să reglezi farurile Mercedes Classe G 3? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Mercedes Classe G 3.

De ce să reglați farurile Mercedes Classe G 3?

Așadar, să începem articolul nostru cu interesul de a regla farurile Mercedes Classe G 3. Pentru mulți oameni, farurile noastre sunt reglate suficient și par să lumineze suficient noaptea. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna cazul și examinând această setare, fie pentru că farurile de pe Mercedes Classe G 3 nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe este o idee grozavă .

Reglarea fazelor lungi ale Mercedes Classe G 3 pentru siguranță

Pentru început, reglarea farurilor unui Mercedes Classe G 3 trebuie făcută dintr-un motiv de securitate de bază. Dacă este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol în drum, sau să anticipezi prost o curbă. Alternativ, dacă farurile dvs. sunt prea puternice, indiferent dacă sunteți menit să comutați la luminile cu faza scurtă atunci când treceți pe lângă o mașină, timpul necesar pentru a face această comutare va fi de cele mai multe ori expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farurilor Mercedes Classe G 3 . Prin urmare, este important pentru ceilalți, precum și pentru dvs., să aveți o reglare ideală a farurilor dvs.

Reglarea farurilor unui Mercedes Classe G 3 din motive legale

Pe lângă securitate, există o lege care reglementează puterea, reglarea farurilor autovehiculelor (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează la minim 100 de metri. O altă legislație reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie potrivită cu cea a farurilor de întâlnire. și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
GPS Mercedes Classe G 3 nu funcționează Mercedes Classe G 3

Cum se reglează farurile unui Mercedes Classe G 3?

Vom trece acum la secțiunea care vă preocupă cel mai mult din acest articol, cum să reglezi farurile lui Mercedes Classe G 3? Această ajustare ar putea părea puțin dificilă, dar urmând recomandările ar trebui să aveți capacitatea de a o efectua fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Mercedes Classe G 3

Pentru început, va trebui să vă pregătiți vehiculul pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile pentru a instala:

 • Așezați vehiculul pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din mașină, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor Mercedes Classe G 3

Odată ce mașina dvs. este la locul său, vă veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii de care trebuie să respectați:

 • Deschide-ți capota, găsește șuruburile pentru modificarea orizontală și verticală a farurilor Mercedes Classe G 3 (în majoritatea cazurilor sunt marcate, iar cele de sus trebuie să modifice verticalitatea, iar cea din lateral se ocupă de orizontalitatea reglajului) .
 • Utilizați o cârpă sau altceva pentru a ascunde proiectorul pe care nu efectuați reglarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face reglarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale notate pe perete

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • După ce ați terminat, verificați dacă setarea farurilor Mercedes Classe G 3 dvs. este coerentă, nu vă gândiți de două ori să o verificați după ce l-ați condus, în unele cazuri se poate mișca.
Weiterlesen:
Pret inlocuire disc frana pentru Mercedes Classe G 3 ?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Mercedes Classe G 3 dvs., vă rugăm să citiți articolul nostru pe acest subiect.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Mercedes Classe G 3, aruncați o privire la categoria Mercedes Classe G 3.

Legătura cu publicația principală