Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Mercedes AMG GT?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea, fie că ai lumina prea scăzută sau prea sus, în toate aceste circumstanțe, există o singură componentă a mașinii de care să-ți asume responsabilitatea – farurile tale, adesea cunoscute sub numele de faze lungi. Deși această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai tehnică decât această simplă manipulare și, în acest articol, vom vedea cum să reglezi farurile Mercedes-ului tău AMG GT? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Mercedes AMG GT.

De ce să reglați farurile Mercedes AMG GT dvs.?

Așadar, să începem articolul nostru cu avantajul ajustării farurilor Mercedes AMG GT. Pentru majoritatea dintre noi, farurile noastre sunt reglate suficient de bine și par să se aprindă suficient în timpul nopții. Cu toate acestea, aceasta nu este întotdeauna circumstanța și examinarea acestui cadru, fie pentru că farurile de pe Mercedes AMG GT nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai impresia că sunt prea slabe este o idee grozavă .

Reglarea fazelor lungi ale Mercedes AMG GT pentru siguranță

În primul rând, reglarea farurilor unui Mercedes AMG GT trebuie efectuată pentru o explicație simplă de siguranță. Indiferent că este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să ignori un obstacol de pe drum, sau să prezici prost o curbă. Alternativ, dacă farurile dvs. sunt prea puternice, indiferent dacă se așteaptă să comutați la luminile cu faza scurtă atunci când treceți pe lângă un vehicul, timpul necesar pentru a face această comutare va fi în general expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farurilor Mercedes AMG GT . Prin urmare, este necesar ca și alții, precum și pentru dvs., să aveți o reglare ideală a farurilor dumneavoastră.

Reglarea farurilor unui Mercedes AMG GT din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care supraveghează puterea, reglarea farurilor auto (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce sugerează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze la minim 100 de metri. O altă legislație supraveghează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie echivalentă cu cea a farurilor de întâlnire. și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Cum se demontează bara de protecție de la un Mercedes AMG GT?

Cum se reglează farurile unui Mercedes AMG GT?

Vom trece acum la secțiunea care vă interesează cel mai mult în acest articol, cum să reglezi farurile lui Mercedes AMG GT? Această ajustare poate părea puțin dificilă, dar urmând instrucțiunile ar trebui să aveți capacitatea de a o face fără prea multă grijă.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Mercedes AMG GT

În primul rând, va trebui să vă pregătiți mașina pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile pentru a se instala:

 • Așezați-vă mașina pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați-vă cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Scoateți toată greutatea inutilă din mașină, doar o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor a lui Mercedes AMG GT

Odată ce vehiculul dvs. este la locul său, vă veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel dacă ambele părți ale crucii sunt orizontale. Apoi înapoi mașina până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procedurii, iată pașii de care trebuie să respectați:

 • Deschide-ți capota, localizează șuruburile pentru modificarea orizontală și verticală a farurilor Mercedes-ului tău AMG GT (sunt desemnate în general, iar cele de sus trebuie să modifice verticalitatea, iar cel din lateral se ocupă de orizontalitatea reglajului).
 • Folosiți o cârpă sau alt lucru pentru a ascunde proiectorul pe care nu efectuați modificarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face modificarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă componentă a grinzii care ar trebui să fie puțin în dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește modificarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Mercedes AMG GT tău este coerentă, nu ezita să o verifici după ce l-ai condus, ocazional se poate mișca.
Weiterlesen:
Cum se pornește aerul condiționat pe un Mercedes AMG GT?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Mercedes AMG GT dvs., vă rugăm să răsfoiți articolul nostru pe acest subiect.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Mercedes AMG GT, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercedes AMG GT.

Legătura cu publicația principală