Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Lincoln Continental?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea, fie că ai lumina prea scăzută sau prea sus, în toate aceste cazuri, există o singură parte a vehiculului tău care să-ți asume responsabilitatea – farurile tale, numite și faza lungă. . Deși această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă reglare este mult mai tehnică decât această manipulare de bază și, în acest articol, vom descoperi cum să reglezi farurile Lincoln Continental-ului tău? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Lincoln Continental.

De ce să reglezi farurile Lincoln Continental-ului tău?

Așadar, să începem pagina noastră de conținut cu beneficiul ajustării farurilor Lincoln Continental. Pentru majoritatea dintre noi, farurile noastre sunt suficient de bine reglate și par să se aprindă suficient în timpul nopții. Din păcate, aceasta nu este întotdeauna împrejurarea și luând în considerare acest cadru, fie pentru că farurile de pe Lincoln Continental nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai impresia că sunt prea slabe este o decizie înțeleaptă .

Reglarea fazelor lungi ale Lincoln Continental pentru siguranță

În primul rând, reglarea farurilor unui Lincoln Continental trebuie efectuată dintr-un motiv fundamental de siguranță. Dacă este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol de pe drum, sau să anticipezi prost o curbă. Alternativ, dacă farurile dvs. sunt prea puternice, indiferent dacă se așteaptă să comutați la luminile cu faza scurtă atunci când treceți pe lângă o mașină, timpul necesar pentru a face această comutare va fi de cele mai multe ori expuneți șoferul din fața dvs. la faza farului Lincoln Continental . Prin urmare, este important pentru ceilalți, precum și pentru dvs. să aveți o reglare optimă a farurilor dvs.

Reglarea farurilor unui Lincoln Continental din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care reglementează puterea, reglarea farurilor auto (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce sugerează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze la minim 100 de metri. O altă legislație reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie potrivită cu cea a farurilor de întâlnire. și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Cum să curățați senzorul de debit de aer în masă pe Lincoln Continental?

Cum se reglează farurile unui Lincoln Continental?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest articol, cum să reglezi farurile Lincoln Continental-ului său? Această setare poate părea puțin complicată, dar pur și simplu urmând instrucțiunile ar trebui să o puteți realiza fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Lincoln Continental

În primul rând, va trebui să vă pregătiți vehiculul pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile pentru a instala:

 • Așezați vehiculul pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Scoateți toată greutatea inutilă din mașină, o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor la Lincoln Continental-ul său

Odată ce mașina este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procedurii, iată pașii de care trebuie să respectați:

 • Deschide-ți capota, găsește șuruburile pentru modificarea orizontală și verticală a farurilor Lincoln Continental-ului tău (sunt desemnate în general, iar cele de sus trebuie să modifice verticalitatea, iar cea din lateral se ocupă de orizontalitatea reglajului).
 • Folosiți o cârpă sau altceva pentru a ascunde proiectorul pe care nu faceți corectarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face corecția orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește corecția verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Lincoln Continental-ului tău este coerentă, nu ezita să o verifici după ce l-ai condus, ocazional se poate mișca.
Weiterlesen:
Cum scoți capacul butucului Lincoln Continental-ului meu?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Lincoln Continental dvs., vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Dacă doriți mai multe ghizi pe Lincoln Continental, accesați categoria noastră Lincoln Continental.

Legătura cu publicația principală