Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe hyundai i30?

Dacă aveți impresia că nu puteți vedea la fel de bine noaptea sau aveți impresia că iluminați prea jos sau prea sus, în toate aceste circumstanțe, există o singură parte a vehiculului dvs. de vină — farurile, cunoscute și sub numele de faze lungi. . Cu toate acestea, această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai complexă decât această manipulare de bază și, în acest post, vom afla Cum să reglezi farurile Hyundai i30? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Hyundai i30.

De ce să reglezi farurile Hyundai i30?

Deci, să începem conținutul nostru cu beneficiul ajustării farurilor pentru Hyundai i30. Pentru mulți dintre noi, farurile noastre sunt reglate suficient de bine și par să lumineze suficient noaptea. Din păcate, aceasta nu este în mod constant împrejurarea și verificarea acestei setari, fie pentru că farurile de pe Hyundai i30 nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai impresia că sunt prea slabe este o idee bună .

Reglarea fazelor lungi ale Hyundai i30 pentru siguranță

În primul rând, reglarea farurilor unui hyundai i30 trebuie efectuată dintr-un motiv simplu de siguranță. Indiferent că este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. Evident, dacă nu vezi suficient, riscul este să ignori un obstacol de pe drum, sau să prezici prost o curbă. Cu toate acestea, dacă farurile dvs. sunt prea puternice, indiferent dacă se așteaptă să comutați la luminile cu faza scurtă atunci când traversați o mașină, timpul necesar pentru a face această comutare va fi de cele mai multe ori. expune șoferul din fața ta la fasciculul farurilor Hyundai i30 . Este deci necesar ca si altii ca si dumneavoastra sa aveti o reglare optima a farurilor dumneavoastra.

Reglarea farurilor unui hyundai i30 din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care supraveghează puterea, reglarea farurilor autovehiculelor (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze la minim 100 de metri. O altă legislație supraveghează folosirea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie foarte asemănătoare cu cea a luminii de scurtă durată. faruri și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Cum rabatez scaunul din față pe hyundai i30?

Cum se reglează farurile unui hyundai i30?

Vom trece acum la secțiunea care vă interesează cel mai mult în această postare, cum se reglează farurile lui Hyundai i30? Această setare poate părea puțin complicată, dar urmând instrucțiunile ar trebui să aveți posibilitatea de a o finaliza fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui hyundai i30

În primul rând, va trebui să vă pregătiți vehiculul pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile pentru a instala:

 • Așezați vehiculul pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din automobil, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor lui Hyundai i30

Odată ce vehiculul dvs. este la locul său, vă veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt orizontale. Apoi înapoi vehiculul până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii de care trebuie să respectați:

 • Deschide-ți capota, găsește șuruburile pentru controlul orizontal și vertical al farurilor hyundai i30 tale (acestea sunt în majoritatea cazurilor desemnate, iar cele de sus trebuie să modifice verticalitatea, iar cea din lateral se ocupă de orizontalitatea reglajului).
 • Folosiți o cârpă sau alt lucru pentru a ascunde proiectorul pe care nu faceți corectarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face corecția orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale notate pe perete

  .

 • În ceea ce privește corecția verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor de pe Hyundai i30 tău este logică, nu te gândi de două ori să o verifici după ce l-ai condus, din când în când se poate mișca.
Weiterlesen:
Când să schimb cureaua de distribuție pe hyundai i30?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Hyundai i30 dvs., vă rugăm să parcurgeți conținutul nostru despre acest subiect.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre hyundai i30, aruncați o privire la categoria hyundai i30.

Legătura cu publicația principală