Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Dacia Duster 2?

Dacă simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea, sau simți că luminezi prea scăzut sau prea sus, în toate aceste circumstanțe, există o singură componentă a mașinii de vină – farurile tale, precum și faza lungă. . Cu toate acestea, această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă ajustare este mult mai tehnică decât această manipulare de bază și, în acest post, vom vedea cum să reglezi farurile Dacia Duster 2? Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Dacia Duster 2.

De ce să reglezi farurile Dacia Duster 2?

Așadar, să începem conținutul nostru cu beneficiul ajustării farurilor Dacia Duster 2. Pentru majoritatea dintre noi, farurile noastre sunt reglate suficient de bine și par să lumineze suficient după întuneric. Din păcate, aceasta nu este întotdeauna circumstanța și verificarea acestei setări, fie pentru că farurile de pe Dacia Duster 2 nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai impresia că sunt prea slabe este o idee grozavă .

Reglarea fazelor lungi ale Dacia Duster 2 pentru siguranță

Pentru început, reglarea farurilor unei Dacia Duster 2 trebuie făcută dintr-un simplu motiv de siguranță. Indiferent că este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să nu vezi un obstacol în drumul tău sau să prezici prost o curbă. Cu toate acestea, dacă farurile dvs. sunt prea puternice, chiar dacă ar trebui să treceți la luminile cu faza scurtă atunci când traversați o mașină, timpul necesar pentru a face această schimbare va fi în general expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farurilor Dacia Duster 2 . Prin urmare, este important pentru ceilalți, precum și pentru tine să ai o reglare optimă a farurilor tale.

Reglarea farurilor unei Dacia Duster 2 din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care reglementează puterea, reglarea farurilor autovehiculelor (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze la minim 100 de metri. O altă legislație reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie potrivită cu cea a farurilor de întâlnire. și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Cum se tracta de Dacia Duster 2?

Cum se reglează farurile unei Dacia Duster 2?

Vom trece acum la secțiunea care vă interesează cel mai mult în această postare, cum se reglează farurile lui Dacia Duster 2? Această setare poate părea puțin dificilă, dar urmând îndrumările ar trebui să o puteți face fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unei Dacia Duster 2

Pentru început, va trebui să vă pregătiți mașina pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de executat:

 • Așezați-vă mașina pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați-vă cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Scoateți toată greutatea inutilă din mașină, doar o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor la Dacia Duster 2

Odată ce vehiculul dumneavoastră este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel dacă ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi mașina până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procedurii, iată pașii de care trebuie să respectați:

 • Deschide-ți capota, găsește șuruburile pentru controlul orizontal și vertical al farurilor Dacia Duster 2 (în general sunt marcate, iar cele de sus trebuie să modifice verticalitatea, iar cea din lateral se ocupă de orizontalitatea reglajului).
 • Utilizați o cârpă sau diferite lucruri pentru a ascunde proiectorul pe care nu faceți corectarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face corectarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă componentă a fasciculului care ar trebui să fie puțin în dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește corecția verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor Dacia Duster 2 ta este logică, nu te gândi de două ori să o verifici după ce ai condus-o, în unele cazuri se poate mișca.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Dacia Duster 2?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Dacia Duster 2, vă rugăm să citiți conținutul nostru pe acest subiect.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Dacia Duster 2, aruncați o privire la categoria Dacia Duster 2.

Legătura cu publicația principală