Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează farurile pe Citroen Jumper 2?

Fie că simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea sau simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste cazuri, există o singură parte a mașinii de vină – farurile tale, identificate și ca faze lungi. . Cu toate acestea, această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă reglare este mult mai tehnică decât această simplă manipulare și, în acest articol, vom vedea cum să reglezi farurile Citroen Jumper 2? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea de ce trebuie să vă reglați faza lungă și, în al doilea rând, cum să reglați farurile Citroen Jumper 2.

De ce să reglați farurile Citroen Jumper 2?

Deci, să începem conținutul nostru cu interesul de a regla farurile Citroen Jumper 2. Pentru mulți oameni, farurile noastre sunt reglate suficient și par să lumineze suficient noaptea. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul și luând în considerare această setare, fie pentru că farurile de pe Citroen Jumper 2 nu sunt suficient de luminoase sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe este o decizie înțeleaptă .

Reglarea fazelor lungi ale Citroen Jumper 2 pentru siguranță

În primul rând, reglarea farurilor unui Citroen Jumper 2 trebuie terminat pentru o explicație simplă de securitate. Fie că este pentru tine, fie pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să nu vezi un obstacol pe drum, sau să anticipezi prost o curbă. Alternativ, dacă farurile dvs. sunt prea puternice, chiar dacă sunteți menit să comutați la luminile cu faza scurtă atunci când traversați o mașină, timpul necesar pentru a face această schimbare va fi de cele mai multe ori. expuneți șoferul din fața dvs. la fasciculul farurilor Citroen Jumper 2 . Prin urmare, este important pentru ceilalți, precum și pentru dvs., să aveți o reglare ideală a farurilor dvs.

Reglarea farurilor unui Citroen Jumper 2 din motive legale

Pe lângă securitate, există o lege care reglementează puterea, reglarea farurilor auto (articolele R313-2 din Codul Rutier), iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează la minim 100 de metri. O altă legislație reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/EEC), care prevede că nu există înălțime maximă pentru reglarea farurilor, dar că lățimea maximă a fasciculului trebuie să fie foarte egală cu cea a luminii de cronometru. faruri și că luminozitatea maximă trebuie să fie de 225 cd.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Citroen Jumper 2?

Cum se reglează farurile unui Citroen Jumper 2?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest articol, cum să reglezi farurile lui Citroen Jumper 2? Această setare poate părea puțin complexă, dar urmând recomandările ar trebui să aveți capacitatea de a o realiza fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru reglarea farurilor unui Citroen Jumper 2

În primul rând, va trebui să vă pregătiți mașina pentru a vă regla faza lungă în condiții bune, iată care sunt pregătirile pentru a se instala:

 • Așezați-vă mașina pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați-vă cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Scoateți toată greutatea inutilă din vehicul, o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Reglarea farurilor a lui Citroen Jumper 2

Odată ce mașina este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Verificați cu un nivel dacă ambele părți ale crucii sunt orizontale. Apoi înapoi mașina până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii de urmat:

 • Deschide-ți capota, găsește șuruburile pentru modificarea orizontală și verticală a farurilor Citroen Jumper 2 (de obicei sunt marcate, iar cele de sus trebuie să modifice verticalitatea, iar cea din lateral se ocupă de orizontalitatea reglajului).
 • Utilizați o cârpă sau altceva pentru a ascunde proiectorul pe care nu efectuați modificarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face modificarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește modificarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea farurilor a Citroen Jumper 2 tău este coerentă, nu te gândi de două ori să o verifici după ce l-ai condus, în unele cazuri se poate mișca.
Weiterlesen:
Unde este starterul pe Citroen Jumper?

.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Citroen Jumper 2, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru pe acest subiect.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Citroen Jumper 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen Jumper 2.

Legătura cu publicația principală