Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față pe Volkswagen Transporter 6?

Indiferent că ești noul posesor al unui Volkswagen Transporter 6, ți s-a împrumutat unul sau ai închiriat unul, s-ar putea să nu cunoști încă toate detaliile acestei mașini. Acesta este în mod specific subiectul acestei pagini de conținut, vă vom ajuta să realizați o procedură de bază dar utilă pe mașinile cu 3 uși pentru a călători cu mai mult de 2 persoane. De aceea vă vom arăta cum să pliați un scaun din față pe un Volkswagen Transporter 6, pentru asta, în primul rând, vom trece în revistă diferitele setări de configurare ale scaunului din față al mașinii dvs. și, într-un al doilea pas, diferitele metode de rabatare a scaunului din față al unui Volkswagen Transporter 6..

Diferite ajustări ale scaunelor din față ale unui Volkswagen Transporter 6

În primul rând, vom începe pagina noastră de conținut prin a descrie diferitele ajustări disponibile pe scaunul din față al unui Volkswagen Transporter 6. Într-adevăr, indiferent dacă doriți să pliați unul dintre scaunele din față pe vehicul, ar trebui să știți că pe baza modelul mașinii tale și finisajul acestuia vei avea acces la diferite ajustări, iată majoritatea setărilor pe care le poți găsi pe Volkswagen Transporter 6:

  • Ajustare fundamentală și fundamentală pentru a conduce fără riscuri, această setări de configurare a scaunului din față al Volkswagen Transporter 6 vă permite să modificați distanța dintre scaun și pedale pentru a vă adapta la dimensiunea picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o perspectivă mai bună asupra drumului, pentru oamenii mici de obicei ridicăm scaunul și pentru cei mari să-l coboare.
  • În sfârșit, ultima configurație „clasică” este înclinarea scaunului, care nu trebuie confundată cu controlul pentru rabatarea scaunului unui Volkswagen Transporter 6, această setare vă va permite, în funcție de lungimea brațelor, să aveți poziția ideală de condus. fără a obosi să ajungă la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele pachete interioare, vei putea chiar să reglezi suportul lombar dat de scaunul tău prin apăsarea în jos a spătarului, o reglare foarte plăcută pentru călătorii lungi.
Weiterlesen:
Ștergătorul blocat pe Volkswagen Transporter

Cum rabatiți scaunul din față de la un Volkswagen Transporter 6?

După ce am identificat toate setările scaunului, acum vă vom ajuta să faceți acest lucru rabatați scaunul din față al Volkswagen Transporter 6. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși de pe mașina dvs., procedura nu va fi aceeași. Indiferent dacă doriți să rabatați un scaun din față pentru a transporta un pasager pe un Volkswagen Transporter 3 cu 6 uși sau dacă doriți să-l rabatați pentru a transporta lucruri mari pe un Volkswagen Transporter 5 cu 6 uși, nu va fi aceeași procedură. , iată diferitele tehnici pentru a o face

Rabatați scaunul din față al unui Volkswagen Transporter 3 cu 6 uși.

După cum v-am explicat înainte, fie că este vorba de a aduce o persoană pe bancheta din spate sau de a transporta produse mari, înțelegeți cum să rabatați scaunul din față de pe Volkswagen Transporter 6 este esential. Acest pas este destul de simplu și în funcție de anul Volkswagen Transporter 6, maneta pentru rabatarea scaunului din față poate fi în locuri diferite, iată cele 3 locuri posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului, în general, în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Apăsarea acestei pârghii va plia complet în jos spătarul scaunului din față al Volkswagen Transporter 6 și va elibera scaunul din locația sa pe șină care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. în partea din spate.

Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter 5 cu 6 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter 6 cu 5 uși, procedura nu este aceeași pentru că, întrucât nu este concepută pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceleași caracteristici despre care tocmai am vorbit mai devreme. Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter 5 cu 6 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați lucruri voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Dacă nu aveți suficient spațiu și doriți să pliați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut dedicată acestei proceduri.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc frana pentru Volkswagen Transporter 6 ?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector