Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față pe Volkswagen Transporter 5?

Indiferent că sunteți noul proprietar al unui Volkswagen Transporter 5, ați primit unul împrumutat sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate specificațiile acestui autovehicul. Acesta este exact subiectul conținutului acestui articol, vă vom ajuta să efectuați o procedură comună, dar esențială, pe mașinile cu 3 uși pentru a putea transporta mai mult de 2 persoane. De aceea vă vom arăta cum să pliați un scaun din față pe un Volkswagen Transporter 5, pentru asta, în primul rând, vom compara diferitele setări ale scaunului din față al autovehiculului dvs. și, într-o a doua etapă, diferitele moduri de a rabata scaunul din față al unui Volkswagen Transporter 5..

Diferite ajustări ale scaunelor din față ale unui Volkswagen Transporter 5

În primul rând, vom începe conținutul articolului nostru prin a vă spune diferitele ajustări existente pe scaunul din față al unui Volkswagen Transporter 5. În realitate, chiar dacă doriți să pliați unul dintre scaunele din față pe autovehiculul dvs., ar trebui să știți că, în funcție de la modelul mașinii tale și la pachetele sale, vei avea acces la diferite setări de configurare, iată un număr bun de setări pe care le poți găsi pe Volkswagen Transporter 5:

  • Ajustare simplă și fundamentală pentru a conduce fără riscuri, această reglare a scaunului din față al Volkswagen Transporter 5 vă permite să modificați distanța dintre scaun și pedale pentru a vă putea adapta la dimensiunea picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o vedere mai bună a drumului, pentru șoferii mici de obicei ridicăm scaunul și pentru șoferii înalți să-l coboare.
  • În sfârșit, ultima configurație „clasică” este înclinarea scaunului, a nu se confunda cu controlul pentru rabatarea scaunului unui Volkswagen Transporter 5, această setare vă va permite, în funcție de lungimea brațelor, să aveți o postură ideală de condus. fără a obosi să ajungă la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele serii vei putea modifica si suportul lombar asigurat de scaunul tau prin apasarea in jos a spatarului, o reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter 6 nu funcționează Volkswagen Transporter 6

Cum rabatiți scaunul din față de la un Volkswagen Transporter 5?

După ce ați analizat toate setările scaunului, vă vom ajuta în această parte rabatați scaunul din față al Volkswagen Transporter 5. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși ale mașinii dumneavoastră, operațiunea nu va fi aceeași. Indiferent dacă doriți să rabatați un scaun din față pentru a transporta un pasager pe un Volkswagen Transporter 3 cu 5 uși sau dacă doriți să-l rabatați pentru a transporta lucruri mari pe un Volkswagen Transporter 5 cu 5 uși, nu va fi aceeași procedură. , iată diferitele moduri de a face acest lucru

Rabatați scaunul din față al unui Volkswagen Transporter 3 cu 5 uși.

După cum v-am spus mai devreme, fie că este vorba de a aduce un pasager pe bancheta din spate, fie de a transporta produse mari, știind cum să rabatați scaunul din față de pe Volkswagen Transporter 5 este esential. Această tehnică este destul de comună și în funcție de anul Volkswagen Transporter 5, pârghia pentru rabatarea scaunului din față poate fi în locuri diferite, iată cele 3 locații posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului aproape întotdeauna în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Activarea acestei pârghii va rabata complet spătarul scaunului din față al Volkswagen Transporter 5 și va elibera scaunul din locația sa pe șină care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. în partea din spate.

Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter 5 cu 5 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter 5 cu 5 uși, tehnica nu este aceeași deoarece nu este construită pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceleași caracteristici despre care tocmai am vorbit mai devreme. Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter 5 cu 5 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați mărfuri voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Dacă nu aveți suficient spațiu și doriți să pliați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați conținutul articolului nostru dedicat acestei proceduri.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă pe Volkswagen Transporter 5, ce să fac?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector