Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față pe Volkswagen Transporter 4?

Indiferent că sunteți noul posesor al unui Volkswagen Transporter 4, ați primit unul împrumutat sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate specificațiile acestui autovehicul. Tocmai acesta este subiectul conținutului acestui articol, vă vom ajuta să executați o sarcină de bază dar esențială pe mașinile cu 3 uși pentru a putea transporta mai mult de 2 persoane. De aceea o să vă învățăm cum să pliați un scaun din față pe un Volkswagen Transporter 4, pentru asta, în primul rând, vom trece în revistă diferitele ajustări ale scaunului din față al autovehiculului dvs. și, într-o a doua parte, diferitele tehnici de rabatare a scaunului din față al unui Volkswagen Transporter 4..

Diferite ajustări ale scaunelor din față ale unui Volkswagen Transporter 4

Pentru început, vom începe conținutul articolului nostru prezentând diferitele ajustări disponibile pe scaunul din față al unui Volkswagen Transporter 4. În realitate, chiar dacă doriți să pliați unul dintre scaunele din față pe vehicul, ar trebui să știți că, în funcție de modelul mașinii dvs. și finisajul acestuia veți avea posibilitatea de a utiliza diferite opțiuni, iată un număr bun de setări pe care le veți găsi pe Volkswagen Transporter 4:

  • Reglaj standard și fundamental pentru a conduce fără riscuri, această reglare a scaunului din față al Volkswagen Transporter 4 vă permite să adaptați apropierea scaunului de pedale pentru a vă putea conforma dimensiunii picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o vedere mai bună a drumului, pentru persoanele mici de obicei ridicăm scaunul și pentru persoanele înalte să-l coboare.
  • În cele din urmă, ultima setare „clasică” este înclinarea scaunului, care nu trebuie confundată cu comanda de rabatare a scaunului unui Volkswagen Transporter 4, această setare vă va permite, în funcție de lungimea brațelor, să aveți poziția corectă de condus. fără a obosi să ajungă la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele finisaje, veți putea chiar să reglați suportul lombar oferit de scaun prin apăsarea în jos a spătarului, o reglare foarte plăcută pentru călătorii lungi.
Weiterlesen:
Cum să deconectez bateria la Volkswagen Transporter 4?

Cum rabatiți scaunul din față de la un Volkswagen Transporter 4?

După identificarea tuturor ajustărilor scaunului, vă vom ajuta în această parte rabatați scaunul din față al Volkswagen Transporter 4. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși ale mașinii dumneavoastră, operațiunea nu va fi aceeași. Fie că doriți să rabatați un scaun din față pentru a încăpea un pasager pe un Volkswagen Transporter 3 cu 4 uși sau dacă doriți să-l rabatați pentru a transporta obiecte voluminoase pe un Volkswagen Transporter 5 cu 4 uși, nu va fi același proces , iată diferitele moduri de a face acest lucru

Rabatați scaunul din față al unui Volkswagen Transporter 3 cu 4 uși.

După cum v-am sfătuit înainte, fie că este vorba de a aduce un călător pe bancheta din spate sau de a transporta articole voluminoase, înțelegând cum să rabatați scaunul din față de pe Volkswagen Transporter 4 e folositor. Această tehnică este destul de simplă și în funcție de anul Volkswagen Transporter 4, pârghia pentru rabatarea scaunului din față poate fi în locuri diferite, iată cele 3 locuri posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului, de obicei, în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Apăsarea acestei pârghii va rabata complet spătarul scaunului din față al Volkswagen Transporter 4 și va elibera scaunul din locația sa pe șină care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. în partea din spate.

Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter 5 cu 4 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter 4 cu 5 uși, tehnica nu este asemănătoare deoarece nu este făcută pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceleași caracteristici despre care tocmai am vorbit mai devreme. Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter 5 cu 4 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați obiecte voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Dacă nu aveți suficient spațiu și doriți să pliați bancheta din spate a Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați conținutul articolului nostru dedicat acestei acțiuni.

Weiterlesen:
Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 4 nu funcționează

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector