Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față pe Volkswagen Touran 3?

Fie că sunteți noul posesor al unui Volkswagen Touran 3, că ați primit unul împrumutat sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate detaliile acestui autovehicul. Tocmai acesta este subiectul acestei scurte postări, vă vom ajuta să îndepliniți o sarcină de bază dar utilă pe mașinile cu 3 uși pentru a transporta mai mult de 2 pasageri. De aceea o să vă explicăm cum să pliați un scaun din față pe un Volkswagen Touran 3, pentru asta, în primul rând, vom revizui diferitele setări ale scaunului din față al autovehiculului dvs. și, într-o a doua etapă, diferitele metode de rabatare a scaunului din față al unui Volkswagen Touran 3..

Diferitele setări de configurare a scaunelor din față ale unui Volkswagen Touran 3

Pentru început, vom începe scurta noastră postare prin a descrie diferitele configurații existente pe scaunul din față al unui Volkswagen Touran 3. Într-adevăr, chiar dacă doriți să pliați unul dintre scaunele din față pe autovehiculul dvs., ar trebui să știți că, conform modelul mașinii dvs. și pachetele sale pe care le veți avea au posibilitatea de a utiliza diferite setări, iată majoritatea setărilor pe care le puteți avea pe Volkswagen Touran 3:

  • Reglaje fundamentale și fundamentale pentru a conduce fără riscuri, această setări de configurare a scaunului din față al Volkswagen Touran 3 vă permite să modificați apropierea scaunului de pedale pentru a vă adapta la dimensiunea picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o mai bună capacitate de a vedea drumul, pentru șoferii mici ridicăm deseori scaunul și pentru șoferii mari să-l coboare.
  • În cele din urmă, ultima configurație „clasică” este înclinarea scaunului, pentru a nu fi indus în eroare cu comanda de rabatare a scaunului unui Volkswagen Touran 3, această setare vă va permite, în funcție de lungimea brațelor, să aveți cea mai bună poziție de condus. fără a obosi să ajungă la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele serii vei putea chiar modifica suportul lombar oferit de scaunul tau prin apasarea in jos a spatarului, reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Touran 3, ce să fac?

Cum rabatezi scaunul din față de la un Volkswagen Touran 3?

După ce ați aflat despre toate configurațiile scaunelor, vă vom ajuta în această parte rabatați scaunul din față al Volkswagen Touran 3. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși de pe mașina dvs., procesul nu va fi același. Indiferent dacă doriți să pliați un scaun din față pentru a transporta un pasager pe un Volkswagen Touran 3 cu 3 uși sau dacă doriți să-l rabatați pentru a transporta obiecte voluminoase pe un Volkswagen Touran 5 cu 3 uși, nu va fi același proces , iată diferitele metode de a face acest lucru

Rabatați scaunul din față al unui Volkswagen Touran 3 cu 3 uși.

După cum v-am informat mai devreme, fie că este vorba de a aduce o persoană pe bancheta din spate sau de a transporta articole voluminoase, înțelegeți cum să rabatați scaunul din față de pe Volkswagen Touran 3 este important. Această procedură este destul de simplă și în funcție de anul Volkswagen Touran 3, maneta pentru rabatarea scaunului din față poate fi în locuri diferite, iată cele 3 locuri posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului, de obicei, în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Apăsarea acestei pârghii va plia complet în jos spătarul scaunului din față al Volkswagen Touran 3 și va elibera scaunul din locația sa pe șină care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. în partea din spate.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins la Volkswagen Touran

Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Touran 5 cu 3 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Touran 3 cu 5 uși, procesul nu este același deoarece, deoarece nu este conceput pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceleași caracteristici despre care tocmai am vorbit mai devreme. Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Touran 5 cu 3 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați mărfuri voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Daca nu ai suficient volum si vrei sa rabatezi bancheta din spate a lui Volkswagen Touran 3, nu ezita sa citesti scurta noastra postare dedicata acestei manipulari.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector