Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față pe Volkswagen Rabbit?

Indiferent dacă sunteți noul proprietar al unui Volkswagen Rabbit, dacă ați primit unul împrumutat sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate specificațiile acestui autovehicul. Acesta este în mod specific subiectul acestui articol, vă vom ajuta să efectuați un pas simplu, dar util pe mașinile cu 3 uși pentru a transporta mai mult de 2 pasageri. De aceea o să vă învățăm cum să pliezi un scaun din față pe un Volkswagen Rabbit, pentru asta, în primul rând, vom compara diferitele ajustări ale scaunului din față al autovehiculului dvs. și, într-o a doua etapă, diferitele tehnici de rabatare a scaunului din față al unui Volkswagen Rabbit..

Diferitele ajustări ale scaunelor din față ale unui Volkswagen Rabbit

Pentru început, vom începe articolul nostru explicând diferitele ajustări existente pe scaunul din față al unui Volkswagen Rabbit. Într-adevăr, chiar dacă doriți să pliați unul dintre scaunele din față pe vehiculul dvs., trebuie să știți că, în funcție de modelul mașinii dvs. și de pachetele sale, veți avea posibilitatea de a utiliza diferite opțiuni, iată un număr bun de setări veți găsi pe Volkswagen Rabbit:

  • Reglaj standard și esențial pentru a conduce fără riscuri, această reglare a scaunului din față al Volkswagen Rabbit vă permite să modificați apropierea scaunului de pedale pentru a se conforma dimensiunii picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o perspectivă mai bună asupra drumului, pentru șoferii mici, de obicei ridicăm scaunul și pentru șoferii înalți să-l coboare.
  • În sfârșit, ultima setare „clasică” este înclinarea scaunului, pentru a nu fi indus în eroare cu controlul de rabatare a scaunului unui Volkswagen Rabbit, această setare vă va permite, în funcție de lungimea brațelor, să aveți o postură de condus perfectă fără obositor să ajungi la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele serii vei putea modifica in plus suportul lombar asigurat de scaunul tau prin apasarea in jos a spatarului, o reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Rabbit?

Cum rabatezi scaunul din față de la un Volkswagen Rabbit?

După identificarea tuturor configurațiilor de scaune, acum vă vom asista rabatați scaunul din față al Volkswagen Rabbit. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși de pe mașina dvs., metoda nu va fi aceeași. Fie că doriți să rabatați un scaun din față pentru a transporta un pasager pe un Volkswagen Rabbit cu 3 uși sau dacă doriți să-l rabatați pentru a livra lucruri grele pe un Volkswagen Rabbit cu 5 uși, nu va fi același proces, aici sunt moduri diferite de a face asta

Rabatați scaunul din față al unui Volkswagen Rabbit cu 3 uși.

După cum v-am informat dinainte, fie că este vorba de a aduce un călător pe bancheta din spate sau de a transporta lucruri grele, știind cum să rabatați scaunul din față de pe Volkswagen Rabbit este esential. Această procedură este destul de simplă și în funcție de anul Volkswagen Rabbit, maneta pentru rabatarea scaunului din față poate fi în diferite locații, iată cele 3 locuri posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului, de obicei, în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Activarea acestei pârghii va plia complet în jos spătarul scaunului din față al Volkswagen Rabbit și va elibera scaunul din locația sa pe șină care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. ei sunt.

Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Rabbit cu 5 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Rabbit cu 5 uși, metoda nu este aceeași deoarece nu este făcută pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele tale nu au aceeași funcționalitate despre care tocmai am vorbit mai devreme. Plierea scaunului din față al unui Volkswagen Rabbit cu 5 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați obiecte voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Daca nu ai suficient spatiu si vrei sa rabatezi bancheta din spate a Volkswagen Rabbit-ului tau, nu ezita sa consulti articolul nostru dedicat acestei manipulari.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volkswagen Rabbit?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Rabbit, aruncați o privire la categoria Volkswagen Rabbit.

Legătura cu publicația principală