Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față pe Peugeot e-208?

Dacă sunteți noul posesor al unui Peugeot e-208, vi s-a împrumutat unul sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate detaliile acestei mașini. Acesta este în mod specific subiectul acestei pagini de conținut, vă vom ajuta să efectuați o sarcină de bază, dar cheie, pe mașinile cu 3 uși pentru a putea transporta mai mult de 2 persoane. De aceea o să vă învățăm cum se pliază un scaun din față pe un Peugeot e-208, pentru asta, în primul rând, vom compara diferitele setări ale scaunului din față al mașinii dvs. și, într-o a doua etapă, diferitele metode de rabatare a scaunului din față al unui Peugeot e-208..

Diferitele setări de configurare a scaunelor din față ale unui Peugeot e-208

Pentru început, vom începe pagina noastră de conținut prin a descrie diferitele configurații disponibile pe scaunul din față al unui Peugeot e-208. De fapt, indiferent dacă doriți să pliați unul dintre scaunele din față pe mașina dvs., trebuie să știți că în funcție de modelul mașinii dvs. și de pachetele sale veți avea posibilitatea de a utiliza diferite opțiuni, aici sunt marea majoritate a setări pe care le veți găsi pe Peugeot e-208:

  • Reglare standard și fundamentală pentru a conduce fără riscuri, această reglare a scaunului din față al Peugeot-ului dumneavoastră e-208 vă permite să modificați apropierea scaunului de pedale pentru a vă putea adapta la dimensiunea picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o viziune mai bună asupra drumului, pentru oamenii mici ridicăm deseori scaunul și pentru cei mari să-l coboare.
  • În cele din urmă, ultima configurație „clasică” este înclinarea scaunului, care nu trebuie confundată cu comanda de rabatare a scaunului unui Peugeot e-208, această setare vă va permite, în funcție de lungimea brațelor, să aveți condusul ideal. poziție fără a obosi pentru a ajunge la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele finisaje, veti putea regla si suportul lombar dat de scaun prin apasarea in jos a spatarului, o reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Peugeot e-208 al meu?

Cum rabatezi scaunul din față de la un Peugeot e-208?

După ce descoperim toate setările scaunului, acum vă vom ajuta să faceți acest lucru rabatați scaunul din față al Peugeot-ului dumneavoastră e-208. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși ale mașinii dvs., metoda nu va fi aceeași. Indiferent dacă doriți să rabatați un scaun din față pentru a conduce un pasager pe un Peugeot e-3 cu 208 uși sau dacă doriți să-l rabatați pentru a transporta lucruri voluminoase pe un Peugeot e-5 cu 208 uși, acesta nu va fi aceeași metodă, iată diferitele metode de a o face

Rabatați scaunul din față al unui Peugeot e-3 cu 208 uși.

După cum v-am sfătuit chiar înainte, fie că este vorba de a aduce un călător pe bancheta din spate sau de a transporta produse voluminoase, înțelegând cum să rabatați scaunul din față de pe Peugeot e-208 este esential. Acest pas este destul de simplu și în funcție de anul Peugeot e-208, maneta pentru rabatarea scaunului din față poate fi în diferite locuri, iată cele 3 locuri posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului, de obicei, în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Activarea acestei pârghii va plia complet în jos spătarul scaunului din față al Peugeot e-208 și va elibera scaunul din locația sa pe șină care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru o utilizare ușoară. pasager din spate.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Peugeot-ul meu e-208

Rabatarea scaunului din față al unui Peugeot e-5 cu 208 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Peugeot e-208 cu 5 uși, abordarea nu este asemănătoare pentru că nefiind făcută pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceleași dotări despre care tocmai am vorbit mai sus. Rabatarea scaunului din față al unui Peugeot e-5 cu 208 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați articole voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Daca nu ai suficient spatiu si vrei sa rabatezi bancheta din spate a lui Peugeot e-208, nu ezita sa consulti pagina noastra de continut dedicata acestei manipulari.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Peugeot e-208, accesați categoria noastră Peugeot e-208.

Legătura cu publicația principală