Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față pe Jaguar F-Pace?

Poate că sunteți noul posesor al unui Jaguar F-Pace, vi s-a împrumutat unul sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate detaliile acestei mașini. Tocmai acesta este subiectul acestei scurte postări, vă vom ajuta să efectuați o procedură simplă dar utilă pe mașinile cu 3 uși pentru a transporta mai mult de 2 persoane. De aceea o să vă învățăm cum să pliați un scaun din față pe un Jaguar F-Pace, pentru asta, în primul rând, vom revizui diferitele setări de configurare ale scaunului din față al mașinii dvs. și, într-o a doua parte, diferitele moduri de a rabata scaunul din față al unui Jaguar F-Pace..

Diferitele ajustări ale scaunelor din față ale unui Jaguar F-Pace

În primul rând, vom începe scurta noastră postare prin a vă spune diferitele setări existente pe scaunul din față al unui Jaguar F-Pace. Într-adevăr, indiferent dacă doriți să pliați unul dintre scaunele din față pe autovehiculul dvs., trebuie să știți că pe baza modelului mașinii dvs. și a finisajului acestuia veți avea posibilitatea de a utiliza diferite setări de configurare, aici sunt majoritatea setărilor pe Jaguar F-Pace puteți găsi:

  • Reglaje fundamentale și fundamentale pentru a conduce fără riscuri, această setări de configurare a scaunului din față al Jaguarului F-Pace vă permite să modificați apropierea scaunului de pedale pentru a se conforma dimensiunii picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o perspectivă mai bună asupra drumului, pentru persoanele mici avem tendința de a ridica scaunul și pentru persoanele înalte să-l coboare.
  • În cele din urmă, ultima setare „clasică” este înclinarea scaunului, a nu se confunda cu controlul pentru rabatarea scaunului unui Jaguar F-Pace, această setare vă va permite, în funcție de lungimea brațelor, să aveți un condus ideal. postură fără a obosi pentru a ajunge la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele pachete interioare, vei putea regla si suportul lombar dat de scaunul tau prin apasarea in jos a spatarului, reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Jaguar F-Pace?

Cum rabatiți scaunul din față de la un Jaguar F-Pace?

După ce am identificat toate ajustările scaunului, vă vom ajuta acum rabatați scaunul din față al Jaguarului F-Pace. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși de pe mașina dvs., metoda nu va fi aceeași. Indiferent dacă doriți să rabatați un scaun din față pentru a transporta un pasager pe un Jaguar F-Pace cu 3 uși sau dacă doriți să-l rabatați pentru a transporta articole grele pe un Jaguar F-Pace cu 5 uși, acesta nu va fi aceeași metodă, iată diferitele moduri de a face acest lucru

Rabatați scaunul din față al unui Jaguar F-Pace cu 3 uși.

După cum v-am sfătuit înainte, fie că este vorba de a aduce o persoană pe bancheta din spate sau de a transporta obiecte grele, înțelegeți cum să rabatați scaunul din față din Jaguar F-Pace este important. Această procedură este destul de simplă și în funcție de anul Jaguar-ului F-Pace, maneta pentru rabatarea scaunului din față poate fi în locuri diferite, iată cele 3 locuri posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului aproape întotdeauna în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Activarea acestei pârghii va rabata complet spătarul scaunului din față al Jaguar F-Pace și va elibera scaunul din locația sa pe șină care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru o utilizare ușoară. pasager din spate.

Rabatarea scaunului din față al unui Jaguar F-Pace cu 5 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Jaguar F-Pace cu 5 uși, metoda nu este aceeași deoarece nu este construită pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceeași funcționalitate despre care tocmai am vorbit mai devreme. Plierea scaunului din față al unui Jaguar F-Pace cu 5 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați lucruri voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Dacă nu aveți suficient spațiu și doriți să pliați bancheta din spate a Jaguarului dvs. F-Pace, nu ezitați să consultați scurta noastră postare dedicată acestei acțiuni.

Weiterlesen:
Cum să curățați senzorul de debit de aer în masă de pe Jaguar F Pace?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Jaguar F-Pace, aruncați o privire la categoria Jaguar F-Pace.

Legătura cu publicația principală