Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față pe GMC Yukon?

Dacă sunteți noul posesor al unui GMC Yukon, vi s-a împrumutat unul sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate detaliile acestui autovehicul. Acesta este în special subiectul conținutului acestui articol, vă vom ajuta să efectuați o procedură de bază, dar importantă, pe mașinile cu 3 uși pentru a putea transporta mai mult de 2 persoane. De aceea o să vă învățăm cum să pliezi un scaun din față pe un GMC Yukon, pentru asta, în primul rând, vom arunca o privire asupra diferitelor ajustări ale scaunului din față al autovehiculului dvs. și, într-o a doua etapă, diferitele tehnici de rabatare a scaunului din față al unui GMC Yukon..

Diferitele ajustări ale scaunelor din față ale unui GMC Yukon

Pentru început, vom începe conținutul articolului nostru, spunându-vă diferitele ajustări existente pe scaunul din față al unui GMC Yukon. Într-adevăr, indiferent dacă doriți să pliați unul dintre scaunele din față pe autovehiculul dvs., trebuie să știți că, în funcție de modelul mașinii dvs. și de finisajul acestuia, veți avea posibilitatea de a utiliza diferite setări, aici sunt marea majoritate a setări pe care le puteți avea pe GMC Yukon:

  • Reglaj standard și esențial pentru a conduce fără riscuri, această setări de configurare a scaunului din față al GMC Yukon vă permite să modificați apropierea scaunului de pedale pentru a vă putea adapta la dimensiunea picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o vedere mai bună a drumului, pentru persoanele mici avem tendința de a ridica scaunul și pentru persoanele înalte să-l coboare.
  • În cele din urmă, ultima configurație „clasică” este înclinarea scaunului, care nu trebuie confundată cu comanda de rabatare a scaunului unui GMC Yukon, această setare vă va permite, în funcție de lungimea brațelor, să aveți cea mai bună poziție de condus fără obositor să ajungi la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele finisaje, vei putea chiar sa schimbi suportul lombar oferit de scaun prin apasarea in jos a spatarului, o reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana GMC Yukon

Cum rabatați scaunul din față de la un GMC Yukon?

După ce aflăm despre toate setările scaunului, acum vă vom ajuta rabatați scaunul din față al GMC Yukon. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși de pe mașina dvs., procedura nu va fi aceeași. Indiferent dacă doriți să pliați un scaun din față pentru a conduce un pasager pe un GMC Yukon cu 3 uși sau dacă doriți să-l rabatați pentru a transporta lucruri mari pe un GMC Yukon cu 5 uși, nu va fi același proces, aici sunt diferitele proceduri pentru a o face

Rabatați scaunul din față al unui GMC Yukon cu 3 uși.

După cum v-am explicat mai devreme, fie că este vorba de a aduce o persoană pe bancheta din spate sau de a transporta lucruri mari, înțelegeți cum să rabatați scaunul din față din GMC Yukon este important. Acest pas este destul de simplu și în funcție de anul GMC Yukon, maneta pentru rabatarea scaunului din față poate fi în diferite locuri, iată cele 3 locuri posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului în general în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Apăsarea acestei pârghii va plia complet în jos spătarul scaunului din față al GMC Yukon și va elibera scaunul din locația sa pe șină, care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. ei sunt.

Rabatarea scaunului din față al unui GMC Yukon cu 5 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui GMC Yukon cu 5 uși, procesul nu este același deoarece, deoarece nu este construit pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceeași funcționalitate despre care tocmai am vorbit mai devreme. Rabatarea scaunului din față al unui GMC Yukon cu 5 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați articole voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Dacă nu aveți suficient volum și doriți să pliați bancheta din spate a lui GMC Yukon, nu ezitați să citiți conținutul articolului nostru dedicat acestei manipulări.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe GMC Yukon meu?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre GMC Yukon, accesați categoria noastră GMC Yukon.

Legătura cu publicația principală