Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față pe Fiat Doblo?

Indiferent că sunteți noul proprietar al unui Fiat Doblo, ați primit unul împrumutat sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate detaliile acestei mașini. Exact acesta este subiectul conținutului acestui articol, vă vom ajuta să efectuați un pas simplu dar cheie pe mașinile cu 3 uși pentru a călători cu mai mult de 2 pasageri. De aceea o să vă explicăm cum să pliezi un scaun din față pe un Fiat Doblo, pentru asta, în primul rând, vom vorbi despre diferitele setări de configurare ale scaunului din față al mașinii dvs. și, într-un al doilea pas, diferitele tehnici de rabatare a scaunului din față al unui Fiat Doblo..

Diferitele setări de configurare a scaunelor din față ale unui Fiat Doblo

În primul rând, vom începe conținutul articolului nostru prin a descrie diferitele setări disponibile pe scaunul din față al unui Fiat Doblo. De fapt, indiferent dacă doriți sau nu să pliați unul dintre scaunele din față pe autovehiculul dvs., trebuie să știți că, în funcție de modelul mașinii dvs. și de pachetele sale, veți avea posibilitatea de a utiliza diferite setări, iată un număr bun dintre setările pe care le puteți avea pe Fiat Doblo:

  • Ajustare de bază și crucială pentru a conduce fără riscuri, această reglare a scaunului din față al Fiat Doblo dvs. vă permite să modificați distanța dintre scaun și pedale pentru a se potrivi cu dimensiunea picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o perspectivă mai bună asupra drumului, pentru șoferii mici, de obicei ridicăm scaunul și pentru șoferii mari să-l coboare.
  • În cele din urmă, ultima setare „clasică” este înclinarea scaunului, a nu se confunda cu comanda de rabatare a scaunului unui Fiat Doblo, această setare vă va permite, în funcție de lungimea brațelor, să aveți cea mai bună poziție de condus fără obositor să ajungi la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele serii vei putea modifica si suportul lombar asigurat de scaunul tau prin apasarea in jos a spatarului, o reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Fiat Doblo Cargo?

Cum rabatezi scaunul din față de la un Fiat Doblo?

După ce aflăm despre toate configurațiile scaunelor, vă vom ajuta în această parte rabatați scaunul din față al Fiat-ului dvs. Doblo. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși de pe mașina dvs., procedura nu va fi aceeași. Fie că doriți să rabatați un scaun din față pentru a încăpea un pasager pe un Fiat Doblo cu 3 uși sau dacă doriți să-l rabatați pentru a livra lucruri grele pe un Fiat Doblo cu 5 uși, nu va fi aceeași acțiune, aici sunt diferitele tehnici pentru a o face

Rabatați scaunul din față al unui Fiat Doblo cu 3 uși.

După cum v-am informat anterior, fie că este vorba de a aduce un pasager pe bancheta din spate sau de a transporta obiecte grele, înțelegeți cum să rabatați scaunul din față de pe Fiat Doblo e folositor. Această procedură este destul de simplă și în funcție de anul Fiat Doblo, maneta pentru rabatarea scaunului din față poate fi în locuri diferite, iată cele 3 locuri posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului în general în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Activarea acestei pârghii va plia complet în jos spătarul scaunului din față al Fiat Doblo și va elibera scaunul din locația sa pe șină care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. ei sunt.

Rabatarea scaunului din față al unui Fiat Doblo cu 5 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Fiat Doblo cu 5 uși, procedura nu este aceeași pentru că, întrucât nu este destinat să primească pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceeași funcționalitate despre care tocmai am vorbit mai devreme. Rabatarea scaunului din față al unui Fiat Doblo cu 5 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați obiecte voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Dacă nu aveți suficient spațiu și doriți să pliați bancheta din spate a lui Fiat Doblo, nu ezitați să citiți conținutul articolului nostru dedicat acestei manipulări.

Weiterlesen:
De ce Fiat Doblo Cargo meu miroase a plastic ars?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Fiat Doblo, accesați categoria noastră Fiat Doblo.

Legătura cu publicația principală