Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față pe Citroen C1?

Indiferent dacă sunteți noul posesor al unui Citroen C1, dacă ați primit unul împrumutat sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate detaliile acestei mașini. Tocmai acesta este subiectul continutului acestui articol, te vom ajuta sa faci un pas simplu dar util pe masinile cu 3 usi pentru a putea transporta mai mult de 2 persoane. De aceea vă vom arăta cum să pliezi un scaun din față pe un Citroen C1, pentru asta, în primul rând, vom compara diferitele setări de configurare ale scaunului din față al mașinii dvs. și, într-o a doua parte, diferitele tehnici de rabatare a scaunului din față al unui Citroen C1..

Diferitele ajustări ale scaunelor din față ale unui Citroen C1

Pentru început, vom începe conținutul articolului nostru, spunându-vă diferitele poziții disponibile pe scaunul din față al unui Citroen C1. În realitate, chiar dacă doriți să pliați unul dintre scaunele din față pe vehiculul dvs., trebuie să știți că, pe baza modelului mașinii și a pachetelor sale, veți avea acces la diferite setări de configurare, aici sunt majoritatea setărilor pe care le puteți au pe Citroen C1:

  • Reglare simplă și fundamentală pentru a conduce fără riscuri, această reglare a scaunului din față al Citroen C1 dvs. vă permite să modificați distanța dintre scaun și pedale pentru a vă putea conforma dimensiunii picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o mai bună capacitate de a vedea drumul, pentru persoanele mici ridicăm adesea scaunul și pentru persoanele înalte să-l coboare.
  • În cele din urmă, ultima setare „clasică” este înclinarea scaunului, care nu trebuie confundată cu controlul pentru rabatarea scaunului unui Citroen C1, această setare vă va permite, pe baza lungimii brațelor, să aveți postura corectă de condus fără obositor să ajungi la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele pachete interioare, vei putea chiar modifica suportul lombar dat de scaunul tau prin apasarea in jos a spatarului, o reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
Cum se deschide Citroen C1 cu bateria descărcată?

Cum rabatezi scaunul din față de la un Citroen C1?

După ce aflăm despre toate setările scaunului, acum vă vom ajuta să faceți acest lucru rabatați scaunul din față al Citroen C1. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși de pe mașina dvs., funcționarea nu va fi aceeași. Fie că doriți să rabatați un scaun din față pentru a transporta un pasager pe un Citroen C3 cu 1 uși, fie că doriți să-l rabatați pentru a livra obiecte mari pe un Citroen C5 cu 1 uși, nu va fi aceeași abordare, aici sunt moduri diferite de a face asta

Rabatați scaunul din față al unui Citroen C3 cu 1 uși.

După cum v-am explicat mai devreme, fie că este vorba de a aduce o persoană pe bancheta din spate sau de a transporta obiecte mari, înțelegeți cum să rabatați scaunul din față de pe Citroen C1 este esential. Acest pas este destul de simplu și în funcție de anul Citroen C1, maneta pentru rabatarea scaunului din față poate fi în diferite locații, iată cele 3 locuri posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului în majoritatea cazurilor în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Apăsarea acestei pârghii va rabata complet în jos spătarul scaunului din față al Citroen C1 și va elibera scaunul din locația sa pe șină care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. ei sunt.

Rabatarea scaunului din față al unui Citroen C5 cu 1 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Citroen C1 cu 5 uși, abordarea nu este similară pentru că, întrucât nu este construită pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceeași funcționalitate despre care tocmai am vorbit mai sus. Rabatarea scaunului din față al unui Citroen C5 cu 1 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați articole voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Daca nu ai suficient spatiu si vrei sa rabatezi bancheta din spate a lui Citroen C1, nu ezita sa consulti continutul articolului nostru dedicat acestei actiuni.

Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Citroen C1 meu?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Citroen C1, accesați categoria noastră Citroen C1.

Legătura cu publicația principală