Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față la Volkswagen Transporter?

Indiferent că sunteți noul posesor al unui Volkswagen Transporter, ați primit unul împrumutat sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate detaliile acestei mașini. Acesta este în mod specific subiectul acestui articol, vă vom ajuta să realizați o sarcină simplă, dar utilă pe mașinile cu 3 uși pentru a putea călători cu mai mult de 2 persoane. De aceea o să vă spunem cum să pliați un scaun din față pe un Volkswagen Transporter, pentru asta, în primul rând, vom arunca o privire asupra diferitelor setări ale scaunului din față al mașinii dvs. și, într-o a doua parte, diferitele metode de rabatare a scaunului din față al unui Volkswagen Transporter..

Diferitele setări de configurare a scaunelor din față ale unui Volkswagen Transporter

Pentru început, vom începe articolul nostru prezentând diferitele ajustări existente pe scaunul din față al unui Volkswagen Transporter. Într-adevăr, chiar dacă doriți să pliați unul dintre scaunele din față pe mașina dvs., trebuie să știți că, în funcție de modelul mașinii și finisajele sale, veți avea posibilitatea de a utiliza diferite opțiuni, iată un număr bun de setări veți găsi pe Volkswagen Transporter:

  • Reglaje de bază și fundamentale pentru a conduce fără riscuri, această reglare a scaunului din față al Volkswagen Transporter vă permite să modificați distanța dintre scaun și pedale pentru a vă putea adapta la dimensiunea picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o vedere mai bună a drumului, pentru șoferii mici avem tendința de a ridica scaunul și pentru șoferii mari să-l coboare.
  • În sfârșit, ultima configurație „clasică” este înclinarea scaunului, care nu trebuie confundată cu controlul de rabatare a scaunului unui Volkswagen Transporter, această setare vă va permite, determinat de lungimea brațelor, să aveți postura ideală de condus fără obositor să ajungi la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele pachete interioare, vei putea schimba si suportul lombar dat de scaunul tau prin apasarea in jos a spatarului, o reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Transporter?

Cum rabatiți scaunul din față de la un Volkswagen Transporter?

După ce ați analizat toate configurațiile scaunelor, vă vom ajuta în această parte rabatați scaunul din față al Volkswagen Transporter. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși de pe mașina dvs., procesul nu va fi același. Fie că doriți să rabatați un scaun din față pentru a încăpea un pasager pe un Volkswagen Transporter cu 3 uși, fie că doriți să-l rabatați pentru a transporta lucruri voluminoase pe un Volkswagen Transporter cu 5 uși, nu va fi aceeași tehnică, aici sunt diferitele tehnici pentru a face acest lucru

Rabatați scaunul din față al unui Volkswagen Transporter cu 3 uși.

După cum v-am explicat înainte, fie că este vorba de a aduce un călător pe bancheta din spate sau de a transporta articole voluminoase, înțelegând cum să rabatați scaunul din față de pe Volkswagen Transporter este esential. Acest pas este destul de simplu și în funcție de anul Volkswagen Transporter, maneta pentru rabatarea scaunului din față poate fi în diferite locuri, iată cele 3 locații posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului, de obicei, în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Apăsarea acestei pârghii va plia complet în jos spătarul scaunului din față al Volkswagen Transporter și va elibera scaunul din locația sa pe șină, care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. ei sunt.

Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter cu 5 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter cu 5 uși, procesul nu este același pentru că, întrucât nu este construit pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceeași funcționalitate despre care tocmai am vorbit mai sus. Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Transporter cu 5 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați lucruri voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Daca nu ai suficient spatiu si vrei sa rabatezi bancheta din spate a Volkswagen Transporter-ului tau, nu ezita sa consulti articolul nostru dedicat acestei proceduri.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Transporter 5

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector