Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se rabatează scaunul din față la Volkswagen Touran?

Indiferent dacă sunteți noul proprietar al unui Volkswagen Touran, dacă ați primit unul împrumutat sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate detaliile acestei mașini. Acesta este tocmai subiectul acestei pagini de conținut, vă vom ajuta să executați un pas comun, dar esențial pe mașinile cu 3 uși pentru a putea transporta mai mult de 2 pasageri. De aceea vă vom arăta cum să pliezi un scaun din față pe un Volkswagen Touran, pentru asta, în primul rând, vom vorbi despre diferitele ajustări ale scaunului din față al mașinii dvs. și, într-o a doua parte, diferitele moduri de a rabata scaunul din față al unui Volkswagen Touran..

Diferitele ajustări ale scaunelor din față ale unui Volkswagen Touran

În primul rând, vom începe pagina noastră de conținut prin a vă spune diferitele configurații disponibile pe scaunul din față al unui Volkswagen Touran. În realitate, indiferent dacă doriți sau nu să pliați unul dintre scaunele din față pe autovehiculul dvs., trebuie să știți că, în funcție de modelul mașinii și finisajele sale, veți avea posibilitatea de a utiliza diferite setări, aici sunt cele mai multe dintre setări pe care le puteți găsi pe Volkswagen Touran:

  • Ajustare fundamentală și crucială pentru a conduce fără riscuri, această reglare a scaunului din față al Volkswagen Touran vă permite să adaptați distanța scaunului la pedale pentru a vă putea adapta la dimensiunea picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o perspectivă mai bună asupra drumului, pentru oamenii mici avem tendința de a ridica scaunul și pentru cei mari să-l coboare.
  • În cele din urmă, ultima configurație „clasică” este înclinarea scaunului, pentru a nu fi indus în eroare cu comanda de rabatare a scaunului unui Volkswagen Touran, această setare vă va permite, pe baza lungimii brațelor, să aveți postura corectă de condus fără obositor să ajungi la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele pachete interioare, in plus vei putea regla suportul lombar dat de scaunul tau prin apasarea in jos a spatarului, o reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Touran 2 meu?

Cum rabatezi scaunul din față de la un Volkswagen Touran?

După ce am descoperit toate ajustările scaunului, acum vă vom ajuta să faceți acest lucru rabatați scaunul din față al Volkswagen Touran. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși ale mașinii dvs., procesul nu va fi același. Fie că doriți să rabatați un scaun din față pentru a transporta un pasager pe un Volkswagen Touran cu 3 uși, fie că doriți să-l rabatați pentru a transporta lucruri voluminoase pe un Volkswagen Touran cu 5 uși, nu va fi același proces, aici sunt diferitele metode de a face acest lucru

Rabatați scaunul din față al unui Volkswagen Touran cu 3 uși.

După cum v-am spus mai devreme, fie că este vorba de a aduce un pasager pe bancheta din spate sau de a transporta lucruri voluminoase, înțelegeți cum să rabatați scaunul din față de pe Volkswagen Touran este important. Această tehnică este destul de comună și în funcție de anul Volkswagen Touran, maneta pentru rabatarea scaunului din față poate fi în locuri diferite, iată cele 3 locuri posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului, de obicei, în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Apăsarea acestei pârghii va plia complet în jos spătarul scaunului din față al Volkswagen Touran și va elibera scaunul din locația sa pe șină, care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. ei sunt.

Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Touran cu 5 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Touran cu 5 uși, procesul nu este similar pentru că, deoarece nu este conceput pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceeași funcționalitate despre care tocmai am vorbit mai devreme. Rabatarea scaunului din față al unui Volkswagen Touran cu 5 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați articole voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Daca nu ai suficient volum si vrei sa rabatezi bancheta din spate a lui Volkswagen Touran, nu ezita sa consulti pagina noastra de continut dedicata acestei manipulari.

Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Touran?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector