Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pornește un Volkswagen Transporter 6?

Automobilele moderne au un număr din ce în ce mai mare de caracteristici și, cu toate acestea, ne oferă o mulțime de confort, unele dintre ele nu sunt întotdeauna ușor de utilizat. Indiferent dacă ați închiriat o mașină, ați fost împrumutat sau doar ați cumpărat un Volkswagen Transporter 6, în funcție de caracteristicile sale, poate fi dificil să vă dați seama cum se pornește un Volkswagen Transporter 6? Chiar dacă acest act obligatoriu de a conduce o mașină poate părea de la sine evident pentru mulți dintre voi, în funcție de opțiunile și anul de producție al mașinii dvs., va fi mai mult sau mai puțin simplu să faceți acest lucru. Astăzi vom demonstra diferitele modalități de a porni un Volkswagen Transporter 6 cu cheia, apoi, într-un al doilea pas, cum să porniți un Volkswagen Transporter 6 cu un card și să încheiem, fără a folosi cheia.

Cum pornesc un Volkswagen Transporter 6 cu cheie?

Așa că începem conținutul articolului nostru care este menit să vă arate cum să porniți un Volkswagen Transporter 6, care este echipat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți sub diferiții pași care trebuie efectuati porniți motorul Volkswagen Transporter 6:

 • Determinați poziția neimanului (gaura în care este introdusă cheia), este în general pe partea dreaptă a volanului, pe bord. Dacă volanul dvs. este blocat, nu ezitați să răsfoiți conținutul articolului nostru despre volanul blocat pe Volkswagen Transporter 6 care este blocat pentru a afla cum să îl deblocați.
 • Pune cheia în aceasta.
 • Verificați dacă sunteți în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotindu-l un sfert de tură în sensul acelor de ceasornic până când simțiți că ați trecut de prima crestătură.
 • Verificați pe tabloul de bord dacă luminile portocalii se sting, dacă nu știți ce indică ele, nu ezitați să răsfoiți conținutul articolului nostru despre luminile portocalii pe Volkswagen Transporter 6 pentru a afla motivul acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să-l ții în opritor până pornește Volkswagen Transporter 6 (nu lăsa demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde, altfel riscați să-l deteriorați, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să se odihnească câteva cu zeci de secunde înainte de un nou test)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Volkswagen Transporter 6,
Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Transporter 4?

Cum să porniți un Volkswagen Transporter 6 cu cardul de cheie?

După ce a descoperit cum se pornește motorul unui Volkswagen Transporter 6 cu cheie sau vă va demonstra cum să faceți acest lucru pentru un Volkswagen Transporter 6 echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Procedura rămâne mai mult sau mai puțin similară, așa că nu fi reticent să revii la partea anterioară pentru a avea detalii despre fiecare dintre pașii de făcut. Aflați mai jos instrucțiunile pe care trebuie să le respectați pentru a porni Volkswagen Transporter 6 cu un card:

 • În funcție de an și serie, s-ar putea să fie nevoie sau nu să introduci cardul într-un anumit slot, verifică pe tabloul de bord dacă Volkswagen Transporter 6 este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu, altfel puteți păstra cardul pe tine sau oriunde în cabină.
 • Găsiți butonul „start”., care se bazează în cele mai multe cazuri la înălțimea volanului apropiată de locația clasică neiman, altfel este în majoritatea cazurilor situată pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Volkswagen Transporter 6

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Volkswagen Transporter 6

.

Cum pornesc un Volkswagen Transporter 6 fără cheie?

Și pentru a încheia, vom vedea, cum se pornește un Volkswagen Transporter 6 fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina ta este deschisă, asta ar putea părea evident. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă Volkswagen Transporter 6 este mai nou decât mijlocul anilor 90, va fi dificil să îl porniți fără cheie din cauza tuturor gadgeturilor de securitate prezente pe el. Desigur, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată metoda de aderare la:

 • Scoateți capacul care vă protejează volanul și plasați printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care privește motorul/bateria/demarorul (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le reciproc și izolați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul funcționării). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l rapid cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Volkswagen Transporter 6).
Weiterlesen:
Becul de ulei Volkswagen Transporter 5 care rămâne aprins

Acolo, ați învățat toate soluțiile porniți un Volkswagen Transporter 6.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector