Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pornește un Volkswagen Transporter 5?

Mașinile recente au un număr tot mai mare de funcționalități și chiar dacă ne oferă mult confort, unele dintre ele nu sunt tot timpul ușor de utilizat. Indiferent dacă ați închiriat o mașină, ați fost împrumutat sau doar ați cumpărat un Volkswagen Transporter 5, în funcție de funcționalitățile sale, poate fi dificil de înțeles cum se pornește un Volkswagen Transporter 5? Chiar dacă acest act fundamental de a conduce o mașină poate părea evident pentru majoritatea dintre voi, în funcție de opțiuni și de anul de producție al mașinii dvs., va fi mai mult sau mai puțin elementar să faceți acest lucru. Pe această pagină web vă vom învăța mai multe tehnici de a porni un Volkswagen Transporter 5 cu cheia, apoi, într-un al doilea pas, cum să porniți un Volkswagen Transporter 5 cu un card și, în final, fără a folosi cheia.

Cum pornesc un Volkswagen Transporter 5 cu cheie?

Așa că începem conținutul nostru care are ca scop să vă învețe cum să porniți un Volkswagen Transporter 5, care este furnizat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți mai jos diferitele îndrumări care trebuie îndeplinite porniți motorul Volkswagen Transporter 5:

 • Determinați poziția neimanului (gaura in care se introduce cheia), este de cele mai multe ori pe partea dreapta a volanului tau, pe bord. Dacă volanul dvs. este blocat, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți conținutul nostru pe volanul blocat pe Volkswagen Transporter 5 care este blocat pentru a afla cum să îl deblocați.
 • Pune cheia în acesta.
 • Verificați dacă vă aflați în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotindu-l un sfert de tură în sensul acelor de ceasornic până când simțiți că ați trecut de prima crestătură.
 • Verificați pe tabloul de bord că luminile portocalii dispar, dacă nu știți ce indică ele, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți conținutul nostru despre luminile portocalii pe Volkswagen Transporter 5 pentru a descoperi explicația pentru acest lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în oprire până când pornește Volkswagen Transporter 5 (nu lăsați demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde, altfel riscați să-l răniți, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să se odihnească câteva cu zeci de secunde înainte de o nouă testare)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Volkswagen Transporter 5,
Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Volkswagen Transporter 4?

Cum să porniți un Volkswagen Transporter 5 cu cardul de cheie?

După ce a aflat despre cum se pornește motorul unui Volkswagen Transporter 5 cu cheie sau vă va arăta cum să o faceți pentru un Volkswagen Transporter 5 echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Procedura este aproximativ aceeași, așa că nu vă gândiți de două ori pentru a reveni la partea anterioară pentru a obține detalii despre fiecare dintre pașii de făcut. Aflați mai jos instrucțiunile pe care trebuie să le respectați pentru a porni Volkswagen Transporter 5 cu un card:

 • În funcție de an și de serie, este posibil să fie nevoie sau nu să introduci cardul într-un slot dedicat, verifică pe tabloul de bord dacă Volkswagen Transporter 5 este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu, altfel puteți păstra cardul pe tine sau oriunde în cabină.
 • Găsiți butonul „start”., care de obicei este plasat la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este amplasat de obicei pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Volkswagen Transporter 5

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Volkswagen Transporter 5

.

Cum pornesc un Volkswagen Transporter 5 fără cheie?

Și, în sfârșit, vom descoperi, cum se pornește un Volkswagen Transporter 5 fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina ta este deschisă, acest lucru ar putea părea evident. Chiar și așa, trebuie să știi că dacă Volkswagen Transporter 5 tău este mai modern decât mijlocul anilor 90 va fi complicat să-l pornești fără cheie din cauza tuturor dispozitivelor de securitate prezente pe el. După cum era de așteptat, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată procesul la care trebuie să adere:

 • Scoateți capacul care vă protejează volanul și plasați printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care privește motorul/bateria/demarorul (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le reciproc și separați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul funcționării). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l rapid cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Volkswagen Transporter 5).
Weiterlesen:
Aerul condiționat din Volkswagen Transporter-ul meu nu mai este rece

Acolo, ai descoperit toate căile porniți un Volkswagen Transporter 5.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector