Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pornește un Volkswagen Touran 3?

Vehiculele recente au un număr din ce în ce mai mare de opțiuni și chiar dacă ne oferă mult confort, multe dintre ele nu sunt întotdeauna ușor de operat. Nu contează dacă ai închiriat o mașină, ai fost împrumutat sau doar ai cumpărat un Volkswagen Touran 3, în funcție de opțiunile sale, poate fi complicat de înțeles cum pornesc un Volkswagen Touran 3? Chiar dacă acest act esențial de a conduce o mașină poate părea evident pentru mulți dintre voi, în funcție de opțiuni și de anul de producție al mașinii dvs., va fi mai mult sau mai puțin simplu să faceți acest lucru. Astăzi vă vom arăta procedurile distincte pentru a porni un Volkswagen Touran 3 cu cheia, apoi, într-o a doua secțiune, cum să porniți un Volkswagen Touran 3 cu card și să încheiați, fără a folosi cheia.

Cum pornesc un Volkswagen Touran 3 cu cheie?

Așa că începem articolul nostru care își propune să te învețe cum să porniți un Volkswagen Touran 3, care este echipat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți sub diferitele linii directoare pentru a fi executate porniți motorul Volkswagen Touran 3:

 • Determinați locația neimanului (gaura în care este introdusă cheia), se află în majoritatea cazurilor pe partea dreaptă a volanului, pe bord. Dacă volanul tău este blocat, nu ezita să răsfoiești articolul nostru despre volanul blocat pe Volkswagen Touran 3 care este blocat pentru a afla cum să-l deblochezi.
 • Pune cheia în aceasta.
 • Verificați dacă sunteți în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până simțiți că ați trecut de prima crestătură.
 • Verifică pe tabloul de bord că luminile portocalii se sting, dacă nu știi ce semnifică nu ezita să răsfoiești articolul nostru despre luminile portocalii pe Volkswagen Touran 3 pentru a afla explicația acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în oprire până când pornește Volkswagen Touran 3 (nu lăsați demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde, altfel riscați să îl deteriorați, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să se odihnească câteva cu zeci de secunde înainte de o nouă testare)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Volkswagen Touran 3,
Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Touran?

Cum să porniți un Volkswagen Touran 3 cu cardul de cheie?

După ce a aflat despre cum se pornește motorul unui Volkswagen Touran 3 cu cheie sau vă va învăța cum să o faceți pentru un Volkswagen Touran 3 echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Metoda rămâne aproape la fel, așa că nu ezitați să reveniți la secțiunea anterioară pentru a avea detalii despre fiecare dintre pașii de făcut. Aflați mai jos pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a porni Volkswagen Touran 3 cu un card:

 • În funcție de an și de serie, este posibil să fie necesar sau nu să introduceți cardul într-un anumit slot, verificați pe tabloul de bord dacă Volkswagen Touran 3 este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu, altfel puteți păstra cardul pe tine sau oriunde în cabină.
 • Descoperiți butonul „start”., care se bazează de obicei la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este poziționată de obicei pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Volkswagen Touran 3

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Volkswagen Touran 3

.

Cum pornesc un Volkswagen Touran 3 fără cheie?

Și pentru a încheia, vom afla, cum se pornește un Volkswagen Touran 3 fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina ta este deschisă, asta ar putea părea evident. Chiar și așa, trebuie să știi că, dacă Volkswagen Touran 3 este mai modern decât mijlocul anilor 90, va fi dificil să-l pornești fără cheie din cauza tuturor echipamentelor de securitate prezente pe el. Evident, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată procesul de efectuat:

 • Scoateți capacul care vă protejează volanul și găsiți printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care vă privește motorul/bateria/demarorul (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le reciproc și izolați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul procedurii). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l rapid cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Volkswagen Touran 3).
Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touran 2?

Acolo, ați aflat toate opțiunile pentru porniți un Volkswagen Touran 3.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector