Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pornește un Volkswagen Touran 2?

Automobilele moderne au din ce în ce mai multe opțiuni și, deși ne oferă o mulțime de confort, unele dintre ele nu sunt tot timpul ușor de utilizat. Indiferent dacă ați închiriat o mașină, ați fost împrumutat sau doar ați cumpărat un Volkswagen Touran 2, în funcție de opțiunile sale, poate fi dificil să știți cu exactitate cum pornesc un Volkswagen Touran 2? Chiar dacă acest act imperativ de a conduce o mașină poate părea foarte clar pentru mulți dintre voi, determinat de opțiunile și anul de producție al mașinii dumneavoastră, va fi mai mult sau mai puțin simplu să faceți acest lucru. Pe această pagină web vom explica mai multe tehnici de pornire a unui Volkswagen Touran 2 cu cheia, apoi, într-un al doilea pas, cum să porniți un Volkswagen Touran 2 cu un card și, în sfârșit, fără a folosi cheia.

Cum pornesc un Volkswagen Touran 2 cu cheie?

Așa că începem conținutul articolului nostru care este menit să vă arate cum să porniți un Volkswagen Touran 2, care este furnizat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți mai jos diferiții pași care trebuie îndepliniți porniți motorul Volkswagen Touran 2:

 • Găsiți locația neimanului (gaura in care este introdusa cheia), este aproape intotdeauna pe partea dreapta a volanului tau, pe bord. Dacă volanul tău este blocat, nu ezita să răsfoiești conținutul articolului nostru despre volanul blocat pe Volkswagen Touran 2 care este blocat pentru a descoperi cum să-l deblochezi.
 • Pune cheia în acesta.
 • Verificați dacă sunteți în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până simțiți că ați trecut de prima crestătură.
 • Verificați pe tabloul de bord că luminile portocalii se sting, dacă nu știți ce indică acestea nu ezitați să răsfoiți conținutul articolului nostru despre luminile portocalii pe Volkswagen Touran 2 pentru a afla explicația acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergeți cu o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o țineți în oprire până când pornește Volkswagen Touran 2 (nu lăsați demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde, altfel riscați să îl răniți, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să se răcească un pic. câteva zeci de secunde înainte de o nouă testare)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Volkswagen Touran 2,
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Touran?

Cum să porniți un Volkswagen Touran 2 cu cardul de cheie?

După ce a aflat despre cum se pornește motorul unui Volkswagen Touran 2 cu cheie sau vă va demonstra cum să o faceți pentru un Volkswagen Touran 2 echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Tehnica este tot mai mult sau mai puțin asemănătoare, așa că nu ezitați să reveniți la secțiunea anterioară pentru a avea detalii despre fiecare dintre pașii de făcut. Descoperiți mai jos acțiunile de urmat pentru a porni Volkswagen Touran 2 cu un card:

 • În funcție de an și de serie, este posibil să fie nevoie sau nu să introduci cardul într-un slot dedicat, verifică pe tabloul de bord dacă Volkswagen Touran 2 este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu, altfel puteți păstra cardul pe tine sau oriunde în cabină.
 • Găsiți butonul „start”., care se află de obicei la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este amplasată de obicei pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Volkswagen Touran 2

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Volkswagen Touran 2

.

Cum pornesc un Volkswagen Touran 2 fără cheie?

Și, în cele din urmă, vom descoperi, cum se pornește un Volkswagen Touran 2 fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina este deschisă, asta poate părea logic. Chiar și așa, trebuie să știți că, dacă Volkswagen Touran 2 este mai nou decât mijlocul anilor 90, va fi greu să îl porniți fără cheie din cauza tuturor gadgeturilor de securitate prezente pe el. Evident, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată metoda de aderare la:

 • Scoateți capacul care vă protejează volanul și localizați printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care vizează motorul/bateria/demarorul (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le împreună și izolați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul procedurii). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l prompt cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Volkswagen Touran 2).
Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Touran 3?

Acolo, ai descoperit toate metodele de a porniți un Volkswagen Touran 2.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector