Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pornește un Volkswagen ID.4?

Automobilele contemporane au un număr tot mai mare de dotări și, în ciuda faptului că ne oferă mult confort, unele dintre ele nu sunt tot timpul simplu de utilizat. Indiferent dacă ați închiriat o mașină, ați împrumutat una sau doar ați cumpărat un Volkswagen ID.4, în funcție de caracteristicile sale, poate fi greu de înțeles cum se pornește un Volkswagen ID.4? Chiar dacă acest act imperativ de a conduce o mașină poate părea de bun simț pentru mulți dintre voi, în funcție de opțiuni și de anul de producție al mașinii dvs., va fi mai mult sau mai puțin elementar să faceți acest lucru. Astăzi vom explica tehnicile distincte de a porni un Volkswagen ID.4 cu cheia, apoi, într-o a doua secțiune, cum să porniți un Volkswagen ID.4 cu un card și, în final, fără a folosi cheia.

Cum pornesc un Volkswagen ID.4 cu cheie?

Așa că începem articolul nostru care își propune să te învețe cum să porniți un Volkswagen ID.4, care este echipat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți mai jos diferiții pași care trebuie efectuati porniți motorul Volkswagen ID.4:

 • Descoperiți locația neimanului (gaura în care este introdusă cheia), este cel mai frecvent în partea dreaptă a volanului tău, pe planșa de bord. Dacă volanul tău este blocat, nu te gândi de două ori să arunci o privire la articolul nostru despre volanul blocat pe Volkswagen ID.4 care este blocat pentru a descoperi cum să-l deblochezi.
 • Pune cheia în aceasta.
 • Verificați dacă sunteți în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până când simțiți că ați depășit prima crestătură.
 • Verifică pe tabloul de bord dacă luminile portocalii se sting, dacă nu știi ce semnifică nu te gândi de două ori să arunci o privire la articolul nostru despre luminile portocalii de pe Volkswagen ID.4 pentru a afla motivul acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în opritor până când pornește Volkswagen ID.4 (nu lăsați demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde sau riscați să-l răniți, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să se răcească cu câteva zeci de secunde înainte de o nouă testare)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Volkswagen ID.4,
Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Volkswagen ID.4?

Cum să porniți un Volkswagen ID.4 cu cardul de cheie?

După ce a aflat despre cum se pornește motorul unui Volkswagen ID.4 cu cheie sau vă va învăța cum să o faceți pentru un Volkswagen ID.4 echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Tehnica este încă destul de asemănătoare, așa că nu vă gândiți de două ori pentru a reveni la partea anterioară pentru a avea detalii despre fiecare dintre pașii de făcut. Aflați mai jos instrucțiunile de care trebuie să respectați pentru a porni Volkswagen ID.4 cu un card:

 • În funcție de an și de serie, este posibil să fie nevoie sau nu să introduci cardul într-un slot dedicat, verifică pe tabloul de bord dacă Volkswagen ID.4 este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu sau îl puteți păstra pe tine sau oriunde în cabină.
 • Descoperiți butonul „start”., care în cele mai multe cazuri este plasat la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este situat în majoritatea cazurilor pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Volkswagen ID.4

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Volkswagen ID.4

.

Cum pornesc un Volkswagen ID.4 fără cheie?

Și, în sfârșit, vom afla, cum se pornește un Volkswagen ID.4 fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina ta este deschisă, asta ar putea părea logic. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă Volkswagen ID.4 este mai nou decât mijlocul anilor 90, va fi dificil să îl porniți fără cheie din cauza tuturor sistemelor de securitate prezente pe el. După cum era de așteptat, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată metoda de respectare:

 • Scoateți capacul care acoperă volanul dumneavoastră și plasați printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care privește motorul/bateria/demarorul (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le reciproc și separați bateria și firele de aprindere (aveți grijă să nu vă electrocutați în timpul procesului). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l rapid cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Volkswagen ID.4).
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen ID.3, ce să fac?

Acolo, ai descoperit toate tehnicile pentru porniți un Volkswagen ID.4.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen ID.4, accesați categoria noastră Volkswagen ID.4.

Legătura cu publicația principală