Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pornește un Renault Twizy?

Automobilele contemporane au un număr tot mai mare de funcționalități și, deși ne aduc mult confort, unele dintre ele nu sunt întotdeauna ușor de utilizat. Indiferent dacă ați închiriat o mașină, ați fost împrumutat sau doar ați cumpărat un Renault Twizy, în funcție de funcționalitățile sale, poate fi greu de înțeles cum pornesc un Renault Twizy? Chiar dacă acest act fundamental de a conduce o mașină poate părea de bun simț pentru majoritatea dintre voi, în funcție de opțiuni și de anul de producție al mașinii dvs., va fi mai mult sau mai puțin de bază să faceți acest lucru. Pe această pagină web vă vom învăța procedurile distincte pentru a porni un Renault Twizy cu cheia, apoi, într-o a doua secțiune, cum să porniți un Renault Twizy cu un card și să încheiați, fără a folosi cheia.

Cum pornesc un Renault Twizy cu cheie?

Așa că începem conținutul articolului nostru, care este conceput pentru a vă învăța cum să porniți un Renault Twizy, care este furnizat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți mai jos diferitele măsuri la care trebuie executate porniți motorul Renault Twizy:

 • Identificați locația neimanului (gaura în care este introdusă cheia), se află cel mai frecvent în partea dreaptă a volanului tău, pe planșa de bord. Dacă volanul tău este blocat, nu ezita să consulți conținutul articolului nostru despre volanul blocat pe Renault Twizy care este blocat pentru a afla cum să-l deblochezi.
 • Introduceți cheia în aceasta.
 • Verificați dacă sunteți în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până când simțiți că ați depășit prima crestătură.
 • Verificați pe tabloul de bord că luminile portocalii se sting, dacă nu știți ce semnifică, nu ezitați să consultați conținutul articolului nostru despre luminile portocalii pe Renault Twizy pentru a afla explicația acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în oprire până când Renault Twizy pornește (nu lăsați demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde sau riscați să-l răniți, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să se răcească câteva cu zeci de secunde înainte de un nou test)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Renault Twizy,
Weiterlesen:
Motorul se scutură pe Renault Twizy, ce să fac?

Cum să porniți un Renault Twizy cu cardul de cheie?

După ce a aflat despre cum se pornește motorul unui Renault Twizy cu cheie sau vă va arăta cum să o faceți pentru un Renault Twizy echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Procesul este în continuare aproape același, așa că nu fi reticent să te întorci la secțiunea anterioară pentru a avea informații despre fiecare dintre pașii de făcut. Aflați mai jos pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a porni Renault Twizy cu un card:

 • În funcție de an și serie, s-ar putea să fie nevoie sau nu să pui cardul într-un slot dedicat, verifică pe tabloul de bord dacă Renault Twizy tău este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu sau îl puteți păstra pe tine sau oriunde în cabină.
 • Găsiți butonul „start”., care se află în mod obișnuit la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este amplasată în mod obișnuit pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Renault Twizy

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Renault Twizy

.

Cum pornesc un Renault Twizy fără cheie?

Și pentru a încheia, vom afla, cum se pornește un Renault Twizy fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina ta este deschisă, acest lucru ar putea părea evident. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă Renault Twizy dvs. este mai recent decât mijlocul anilor 90, va fi dificil să îl porniți fără cheie din cauza tuturor echipamentelor de securitate prezente pe el. Evident, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată metoda de care trebuie să te ții:

 • Scoateți capacul care acoperă volanul dumneavoastră și localizați printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care se referă la motorul/bateria/demarorul dumneavoastră (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le împreună și separați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul procesului). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l rapid cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Renault Twizy).
Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Renault Twizy al meu?

Acolo, ai aflat toate tehnicile pentru porniți un Renault Twizy.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Renault Twizy, aruncați o privire la categoria Renault Twizy.

Legătura cu publicația principală