Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pornește un Land Rover Range Rover Evoque?

Vehiculele contemporane au un număr tot mai mare de dotări și, cu toate acestea, ne aduc mult confort, unele dintre ele nu sunt întotdeauna ușor de utilizat. Indiferent că ați închiriat o mașină, ați fost împrumutat una sau doar ați cumpărat un Land Rover Range Rover Evoque, în funcție de caracteristicile sale, poate fi dificil să vă dați seama cum se pornește un Land Rover Range Rover Evoque? Chiar dacă acest act fundamental de a conduce o mașină poate părea de bun simț pentru majoritatea dintre voi, determinat de opțiunile și anul de producție al mașinii dvs., va fi mai mult sau mai puțin elementar să faceți acest lucru. Astăzi vă vom explica tehnicile distincte pentru a porni un Land Rover Range Rover Evoque cu cheia, apoi, într-o a doua secțiune, cum să porniți un Land Rover Range Rover Evoque cu un card și să terminați, fără a folosi cheia.

Cum pornesc un Land Rover Range Rover Evoque cu cheie?

Așa că începem conținutul articolului nostru, care este conceput pentru a vă învăța cum să porniți un Land Rover Range Rover Evoque, care este furnizat cu o pornire clasică cu cheie. Găsiți mai jos diferiții pași pentru a fi executați porniți motorul Land Rover Range Rover Evoque:

 • Discernează locația neimanului (gaura în care este introdusă cheia), este cel mai frecvent pe partea dreaptă a volanului tău, pe bord. Dacă volanul tău este blocat, nu te gândi de două ori să citești conținutul articolului nostru despre volanul blocat pe Land Rover Range Rover Evoque care este blocat pentru a afla cum să-l deblochezi.
 • Pune cheia în aceasta.
 • Verificați dacă sunteți în neutru pentru o mașină manuală și în poziția „N” sau „P” pentru o transmisie automată.
 • Porniți contactul rotind-l în sensul acelor de ceasornic un sfert de tură până simțiți că ați trecut de prima crestătură.
 • Verificați pe tabloul de bord dacă luminile portocalii dispar, dacă nu știți ce înseamnă nu vă gândiți de două ori pentru a citi conținutul articolului nostru despre luminile portocalii pe Land Rover Range Rover Evoque pentru a afla explicația acestui lucru.
 • Trebuie doar să mai mergi o crestătură în sensul acelor de ceasornic și să o ții în oprire până când pornește Land Rover Range Rover Evoque (nu lăsați demarorul să funcționeze mai mult de 10 secunde sau riscați să îl răniți, dacă mașina nu pornește, lăsați-l să se redreseze cu câteva zeci de secunde înainte de un nou test)

  .

 • Asta e. Te-ai descurcat pentru a porni Land Rover Range Rover Evoque,
Weiterlesen:
Cum se pornește aerul condiționat pe un Land Rover Range Rover?

Cum să porniți un Land Rover Range Rover Evoque cu cardul de cheie?

După ce a descoperit cum se pornește motorul unui Land Rover Range Rover Evoque cu cheie sau vă va învăța cum să o faceți pentru un Land Rover Range Rover Evoque echipat cu card de cheie și nu cu cheie. Metoda este încă mai mult sau mai puțin asemănătoare, așa că nu vă gândiți de două ori să reveniți la secțiunea anterioară pentru a avea informații despre fiecare dintre pașii de făcut. Descoperiți mai jos pașii de care trebuie să respectați pentru a vă porni Land Rover Range Rover Evoque cu un card:

 • În funcție de an și de serie, este posibil să fie necesar sau nu să introduceți cardul într-un slot dedicat, verificați pe tabloul de bord dacă Land Rover Range Rover Evoque este echipat cu acest slot sau nu.
 • Dacă are unul, introduceți cardul în acest orificiu sau îl puteți păstra pe tine sau oriunde în cabină.
 • Găsiți butonul „start”., care se bazează în general la înălțimea volanului aproape de locația clasică neiman, altfel este situată în general pe consola centrală.
 • Verificați dacă sunteți în neutru sau neutru la o transmisie automată.
 • Apăsați butonul „start” o dată pentru a porni contactul Land Rover Range Rover Evoque

  .

 • Apăsați a doua oară după câteva secunde sau stingerea luminilor portocalii de pe tabloul de bord pentru a porni Land Rover Range Rover Evoque

.

Cum pornesc un Land Rover Range Rover Evoque fără cheie?

Și pentru a termina, vom descoperi, cum să pornești un Land Rover Range Rover Evoque fără cheie? Să ne imaginăm că ți-ai pierdut cheile și mașina este deschisă, asta poate părea logic. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă Land Rover Range Rover Evoque este mai nou decât mijlocul anilor 90, va fi complicat să îl porniți fără cheie din cauza tuturor echipamentelor de securitate prezente pe el. Desigur, acest lucru ar trebui făcut numai pe mașina DVS. Iată tehnica de efectuat:

 • Scoateți capacul care acoperă volanul dumneavoastră și localizați printre cele 3 întrerupătoare electrice pe cel care se referă la motorul/bateria/demarorul dumneavoastră (pentru a vă ajuta, vă rugăm să aduceți manualul de utilizare).
 • Decupați, conectați-le reciproc și separați bateria și firele de aprindere (ai grijă să nu te electrocuți în timpul procedurii). Acum ai electricitate ca și cum ai avea contactul
 • În cele din urmă, decupați firul de pornire și conectați-l prompt cu firul bateriei (nu faceți contact prelungit și doar 1 sau 2 secunde ar trebui să fie suficiente pentru a porni Land Rover Range Rover Evoque).
Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Land Rover Range Rover Evoque?

Acolo, ați descoperit toate opțiunile pentru porniți un Land Rover Range Rover Evoque.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Land Rover Range Rover Evoque, accesați categoria noastră Land Rover Range Rover Evoque.

Legătura cu publicația principală