Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pornește aerul condiționat pe un Ram ProMaster City?

Este foarte probabil vara, tocmai ți-ai cumpărat un automobil nou și dorești să folosești una dintre cele mai utile funcții ale Ram ProMaster City, aerul condiționat!

La majoritatea automobilelor, pornirea aerului condiționat nu este un lucru dificil de realizat, dar în acest articol vom arunca o privire asupra acestei manipulări, care, deși este obișnuită, poate fi puțin tehnică pentru începători. Deci vom afla cum să pornesc aerul condiționat pe un Ram ProMaster City? În primul rând, vom afla cum funcționează, apoi cum să porniți aerul condiționat pe Ram ProMaster City și pentru a termina vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să îl utilizați.

Cum funcționează aerul condiționat pe Ram ProMaster City?

Aerul condiționat al Ram ProMaster City funcționează într-un mod foarte identic cu cel al frigiderului de familie, adevărul este că funcționează cu un compresor și sistem de gaz frigorific care, în funcție de starea sa (lichid sau gaz) va emite frig. Acest sistem funcționează într-un circuit închis. Iată principalele elemente care vor fi siguri că aerul condiționat al Ram ProMaster City funcționează corect:

 • Compresorul: Este partea cheie a unității dumneavoastră de aer condiționat, gestionează presiunea din circuitul dumneavoastră și va gestiona circulația fluidelor în circuit.
 • Condensatorul: această bobină mică are ca țintă, ca un radiator, să permită gazului să scadă în temperatură și să revină la starea lichidă (55 de grade).
 • Suflanta de aer si vaporizatorul: Suflanta de incalzire va supune lichidul sub presiune la o temperatura ridicata care il va face sa se transforme in gaz si in timpul acestei tranzitii va produce frig care va fi trimis in habitaclu de catre evaporator.
Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Ram ProMaster?

De fapt, această unitate funcționează în circuit închis, iar prin producerea variațiilor de temperatură și presiune, gazul frigorific va fi lăsat să se transforme în stare, determinând producerea de căldură sau frig. Tu acum știți cum funcționează aerul condiționat al Ram ProMaster City.

Cum porniți aerul condiționat pe Ram ProMaster City?

Acum să trecem la partea care te interesează cel mai mult, cum pornesc aerul condiționat pe Ram ProMaster City? Deși această manipulare nu este atât de dificilă pentru mulți dintre voi, ar fi păcat să nu profitați din plin de ea pentru că nu știți cum să o porniți.

Porniți manual aerul condiționat pe Ram ProMaster City

Există două tipuri de aer condiționat pe Ram ProMaster City, aer condiționat manual și aer condiționat automat, vom începe cu cel mai răspândit dintre cele două, aer condiționat manual, acest tip de aer condiționat pe Ram ProMaster City este ceea ce am putea numi nivelul de bază. De fapt, nu vă va oferi acces la o mulțime de opțiuni, dar veți avea deja posibilitatea de a reîmprospăta aerul din interiorul mașinii. Puteți alege doar puterea de ventilație și temperatura aerului pe care îl sufla sistemul dumneavoastră. Pentru a porni aerul condiționat al Ram ProMaster City, va trebui să porniți butonul A/C al Ram ProMaster City, apoi să setați ventilația și temperatura Ram ProMaster City.

Porniți controlul automat al climei pe un Ram ProMaster City

În sfârșit, vom vedea cum să porniți aerul condiționat automat pe Ram ProMaster City. Deși procesul este foarte apropiat de aerul condiționat manual, există câteva opțiuni suplimentare care vă vor permite să beneficiați de aer înviorător cu și mai mult confort. Spre deosebire de aerul condiționat manual, aerul condiționat automat vă permite să alegeți temperatura pe care doriți să o aveți în cabină, iar sistemul se va autoregla pentru a o atinge. Pe lângă controlul automat al climatizării, în multe cazuri aveți posibilitatea de a utiliza funcția „Bi-Zone”, care vă oferă posibilitatea de a selecta diferite temperaturi în funcție de zonele Ram ProMaster City. Pentru a porni aerul condiționat automat pe Ram ProMaster City, va trebui doar să porniți butonul A/C al unității de ventilație, apoi să alegeți temperatura la care doriți să o atingeți și să lăsați aer condiționat pe Ram ProMaster City.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Ram ProMaster?

Câteva recomandări despre cum să utilizați aerul condiționat al Ram ProMaster City

Pentru a termina, ultima parte a conținutului articolului nostru, acum că ați înțeles cum să activați aerul condiționat pe Ram ProMaster City, vă vom oferi câteva sfaturi practice pentru a optimiza utilizarea aerului condiționat și a-l păstra:

  • Când ajungeți în Ram ProMaster City care a fost lăsat la soare, deschideți mai întâi ferestrele în timp ce faceți acest lucru, deoarece aerul condiționat pentru a evacua excesul de aer cald, înainte de a le închide din nou pentru a permite aerul condiționat să funcționeze.
  • În timpul iernii, puteți folosi aparatul de aer condiționat pentru a îndepărta ceața de pe gresie, datorită dezumidificatorului său de aer, acesta va fi mai puternic decât sistemul dvs. de încălzire.
  • Opriți aerul condiționat din Ram ProMaster City cu 5 minute înainte de a opri motorul pentru a vă păstra compresorul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile de umezeală în habitaclu. În cazul în care ați descoperit mirosuri neplăcute provenind de la aerul condiționat din Ram ProMaster City, nu ezitați să consultați articolul nostru pe acest subiect

.

 • Porniți adesea aerul condiționat al Ram ProMaster City, și iarna, pentru a-l menține în funcțiune.
 • Nu setați aerul condiționat la o temperatură prea diferită de temperatura exterioară, altfel vă puteți îmbolnăvi. În plus, nu proiectați fluxul de aer direct pe față, ci mai degrabă pe brațe sau pe piept.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Ram ProMaster City, nu ezitați să consultați categoria noastră Ram ProMaster City.

Legătura cu publicația principală