Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Transporter 4?

Unele acțiuni pot părea ușor de efectuat pe mașina dvs., cu toate acestea, fiecare autovehicul este diferit și atunci când cumpărați unul nou, vi-l împrumutați sau închiriați unul, nu este întotdeauna ușor să le efectuați. De aceea, în această postare vă vom arăta cum să pliați oglinzile laterale ale Volkswagen Transporter 4. În realitate, atunci când parchezi în centrul orașului, sau lași mașina oprită pentru puțin timp, este mai bine să le pliezi pentru a preveni orice deteriorare. Pentru a răspunde la această întrebare, mai întâi, vom detalia diferitele versiuni de oglinzi laterale care pot fi găsite, apoi, într-un al doilea pas, cum să pliați oglinzile laterale ale Volkswagen Transporter 4și, pentru a clona, ​​posibilele probleme pe care le puteți întâlni.

Diferite versiuni de oglinzi laterale pe un Volkswagen Transporter 4

Înainte de a vă arăta tehnica precisă de pliere a oglinzilor Volkswagen Transporter 4, vom determina rapid diferitele versiuni de oglinzi care pot fi găsite. De fapt, indiferent dacă nu este cel mai complicat echipament al unei mașini, există diverse tipuri de oglinzi laterale care se vor referi în general la pachetele exterioare ale mașinii tale, iată-le:

  • Oglinzi laterale rabatabile manual și reglabile manual.
  • Oglinzi manuale și rabatabile electric
  • Oglinzi laterale cu rabatare automată reglabile electric

Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Transporter 4?

Vom afla în această parte de ce ați ajuns la acest articol, cum se pliază oglinzile laterale ale unui Volkswagen Transporter 4? După cum am descris mai sus, fiecare fel de oglindă se pliază într-o metodă diferită, găsiți mai jos fiecare dintre acțiunile de efectuat

Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Volkswagen Transporter 6, ce pot face?

Cum pliezi oglinzile laterale manuale la un Volkswagen Transporter 4?

  • Oglinzi laterale manuale Volkswagen Transporter 4 rabatabile: Pentru acest tip de oglindă, nimic nu ar putea fi mai ușor, stai în fața oglinzii tale și o împingi spre interior, spre spatele autovehiculului. Trebuie să existe o crestătură care să fie trecută prin aplicarea unei forțe suficient de puternice

    .

  • Oglinzi laterale rabatabile electric manual pe Volkswagen Transporter 4: Aveți grijă la acest tip de oglindă, verificați dacă se pliază manual și nu electric, veți găsi detalii în manualul de utilizare al Volkswagen Transporter 4.

Cum pliezi oglinzile laterale automate la un Volkswagen Transporter 4?

În concluzie, pentru acest ultim tip de oglindă, nimic nu poate fi mai simplu, oglinzile dvs. laterale se vor plia și se vor deschide oricând deschideți sau închideți Volkswagen Transporter 4. La unele modele automate, puteți încă să rabatați oglinzile cu mâna, indiferent dacă doriți. va trebui să fii foarte precaut, în general, când le rabaiți manual, va trebui să le deschideți prin deschiderea electrică pentru a reseta cursa oglinzilor.

Problemă cu oglinda laterală care nu se mai rabatează pe Volkswagen Transporter 4?

Daca esti in cazul că o oglindă laterală de pe Volkswagen Transporter 4 nu mai vrea să se plieze vom încerca să vă ajutăm să vă rezolvați problema:

  • Oglinda laterală manuală Volkswagen Transporter 4 care nu se rabatează: În acest caz, trebuie să existe un lucru care îi împiedică articulația, sau a fost forțată și nu se poate plia, uită-te la acea parte a ei.
  • Oglinda laterală electrică automată Volkswagen Transporter 4 care nu se mai rabatează: În acest caz, pot apărea mai multe probleme, este posibil să fi dezactivat plierea automată, vă rugăm să vă uitați în ghidul dvs. cum să faceți tehnica deoarece este determinată de anul dvs. masina poate fi diferit. Dacă este mai degrabă o problemă cu motorul, cu siguranță va trebui să schimbați motorul oglinzii, acest lucru se întâmplă în mod regulat când o oglindă a fost forțată manual.
Weiterlesen:
Unde este demarorul la Volkswagen Transporter 6?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector