Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Touran?

Unele acțiuni pot părea evidente de realizat pe mașina dvs., cu toate acestea, fiecare vehicul este diferit și atunci când cumpărați unul nou, vi-l împrumutați sau închiriați unul, nu este întotdeauna ușor să le efectuați. De aceea, în această postare vă vom explica cum să pliați oglinzile laterale ale Volkswagen Touran. De fapt, atunci când parcați în centrul orașului sau lăsați mașina parcata pentru puțin timp, este mai bine să le pliați pentru a preveni orice deteriorare. Pentru a răspunde la această întrebare, mai întâi, vom detalia diferitele tipuri de oglinzi laterale care pot fi găsite, apoi, într-un al doilea pas, cum să rabatați oglinzile laterale ale Volkswagen Touranși, în sfârșit, posibilele preocupări pe care le puteți întâlni.

Diferite tipuri de oglinzi laterale pe un Volkswagen Touran

Înainte de a vă învăța abordarea precisă pentru plierea oglinzilor Volkswagen Touran, vom identifica rapid diferitele tipuri de oglinzi care există. Într-adevăr, indiferent dacă nu este cel mai tehnic angrenaj al unei mașini, există diverse tipuri de oglinzi laterale care vor fi în general legate de pachetele exterioare ale mașinii tale, iată-le:

  • Oglinzi laterale rabatabile manual și reglabile manual.
  • Oglinzi manuale și rabatabile electric
  • Oglinzi laterale cu rabatare automată reglabile electric

Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Touran?

Vom afla în această parte de ce ați venit pe această pagină de internet, cum se pliază oglinzile laterale ale unui Volkswagen Touran? După cum am descris mai devreme, fiecare tip de oglindă se pliază într-un mod diferit, găsiți mai jos fiecare dintre acțiunile de efectuat

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Touran 2

Cum pliezi oglinzile laterale manuale la un Volkswagen Touran?

  • Oglinzi laterale manuale rabatabile Volkswagen Touran: Pentru acest tip de oglindă, nimic nu poate fi mai simplu, stai în fața oglinzii tale și o împingi spre interior, spre spatele vehiculului. Ar trebui să existe o crestătură care să fie trecută prin aplicarea unei forțe suficient de puternice

    .

  • Oglinzi laterale rabatabile electric manual pe Volkswagen Touran: Aveți grijă la acest tip de oglindă, verificați dacă se pliază manual și nu electric, veți găsi informații în manualul de utilizare al Volkswagen Touran.

Cum pliezi oglinzile laterale automate la un Volkswagen Touran?

Pentru a termina, pentru acest ultim tip de oglindă, nimic nu poate fi mai simplu, oglinzile tale laterale se vor plia și se vor deschide de fiecare dată când deschideți sau încuiați Volkswagen Touran. La unele tipuri de automate, puteți încă rabata oglinzile manual, totuși va trebui să fiți foarte atenți, în general, când le rabatați manual, va trebui să le deschideți prin deschiderea electrică pentru a reseta cursa oglinzilor.

Probleme cu oglinda laterală care nu se mai rabatează pe Volkswagen Touran?

Dacă ești în scenariu că o oglindă laterală de pe Volkswagen Touran nu mai vrea să se plieze vom încerca să vă ajutăm să vă rezolvați problema:

  • Oglinda laterală manuală Volkswagen Touran care nu se rabatează: În acest caz, trebuie să existe ceva care îi blochează articulația, sau a fost forțată și nu se poate plia, uită-te la acea parte a ei.
  • Oglinda laterală electrică automată Volkswagen Touran care nu se mai rabatează: În acest caz, pot apărea mai multe complicații, este posibil să fi dezactivat plierea automată, vă rugăm să vă uitați în manualul de instrucțiuni cum să faceți tehnica deoarece în funcție de anul dvs. masina poate fi diferit. Dacă este mai degrabă o problemă cu motorul, cu siguranță va trebui să schimbați motorul oglinzii, acest lucru se întâmplă frecvent atunci când o oglindă a fost forțată manual.
Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Touran 2, ce pot face?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector