Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Touran 2?

Unele sarcini pot părea evident de executat pe mașina dvs., cu toate acestea, fiecare mașină este distinctă și atunci când cumpărați una nouă, vi-o împrumutați sau închiriați una, nu este întotdeauna ușor să le îndepliniți. De aceea, în acest articol vă vom explica cum să pliați oglinzile laterale ale Volkswagen Touran 2. Cu siguranță, atunci când parchezi în CBD, sau lași mașina oprită pentru puțin timp, este mai bine să le pliezi pentru a preveni orice deteriorare. Pentru a răspunde la această întrebare, mai întâi, vom detalia diferitele versiuni de oglinzi laterale care există, apoi, într-o a doua parte, cum să pliați oglinzile laterale ale Volkswagen Touran 2și, în cele din urmă, posibilele probleme pe care le puteți întâlni.

Diferite versiuni de oglinzi laterale pe un Volkswagen Touran 2

Înainte de a vă prezenta abordarea exactă pentru plierea oglinzilor Volkswagen Touran 2, vom descoperi rapid diferitele versiuni de oglinzi care pot fi găsite. Într-adevăr, chiar dacă nu este cea mai tehnică treaptă a unei mașini, există diferite tipuri de oglinzi laterale care, în general, vor fi legate de opțiunile mașinii tale, iată-le:

  • Oglinzi laterale rabatabile manual și reglabile manual.
  • Oglinzi manuale și rabatabile electric
  • Oglinzi laterale cu rabatare automată reglabile electric

Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Touran 2?

Vom afla în această parte de ce ați venit pe această pagină de internet, cum se pliază oglinzile laterale ale unui Volkswagen Touran 2? După cum am descris mai devreme, fiecare tip de oglindă se pliază într-un mod diferit, găsiți mai jos fiecare dintre acțiunile de efectuat

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran?

Cum pliezi oglinzile laterale manuale la un Volkswagen Touran 2?

  • Oglinzi laterale manuale rabatabile Volkswagen Touran 2: Pentru acest tip de oglindă, nimic nu ar putea fi mult mai ușor, stai în fața oglinzii tale și o împingi spre interior, spre spatele mașinii. Trebuie să existe o crestătură care să fie trecută prin aplicarea unei forțe suficient de puternice

    .

  • Oglinzi laterale rabatabile electric manual pe Volkswagen Touran 2: Ai grijă la acest tip de oglindă, verifică dacă se pliază manual și nu electric, vei găsi informații în manualul de instrucțiuni al Volkswagen Touran 2.

Cum pliezi oglinzile laterale automate la un Volkswagen Touran 2?

În concluzie, pentru acest ultim stil de oglindă, nimic nu poate fi mai puțin complicat, oglinzile dvs. laterale se vor plia și se vor deschide de fiecare dată când deschideți sau încuiați Volkswagen Touran 2. La unele ediții automate, puteți încă să vă pliați oglinzile manual, deși va trebui să fii foarte atent, în general atunci când le rabaiți manual, va trebui să le deschideți prin deschiderea electrică pentru a reseta cursa oglinzilor.

Problemă cu oglinda laterală care nu se mai rabatează pe Volkswagen Touran 2?

Daca esti in situatie că o oglindă laterală de pe Volkswagen Touran 2 nu vrea să se mai rabateze vom încerca să vă ajutăm să vă rezolvați problema:

  • Oglinda laterală manuală Volkswagen Touran 2 care nu se rabatează: În acest caz, trebuie să existe ceva care îi blochează articulația, sau a fost forțată și nu se poate plia, uită-te la acea parte a ei.
  • Oglinda laterală electrică automată Volkswagen Touran 2 care nu se mai rabatează: În acest caz pot apărea mai multe probleme, este posibil să fi dezactivat plierea automată, vă rugăm să vă uitați în manualul de utilizare cum să faceți tehnica deoarece în funcție de anul masina ta poate fi diferita. Dacă este mai degrabă o problemă cu motorul, cu siguranță va trebui să schimbați motorul oglinzii, acest lucru se întâmplă frecvent atunci când o oglindă a fost forțată manual.
Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Touran?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector