Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pliază oglinzile laterale la un Fiat 500 L?

Unele acțiuni pot părea evident de efectuat pe mașina dvs., cu toate acestea, fiecare automobil este distinct și atunci când cumpărați unul nou, vi-l împrumutați sau închiriați unul, nu este întotdeauna ușor să le efectuați. De aceea, în acest articol vă vom arăta cum să pliați oglinzile laterale ale Fiat 500 L. Cu siguranță, atunci când parchezi în CBD, sau lași mașina oprită pentru puțin timp, este mai bine să le pliezi pentru a evita orice deteriorare. Pentru a răspunde la această problemă, mai întâi, vom detalia diferitele tipuri de oglinzi laterale care pot fi găsite, apoi, într-o a doua parte, cum să pliați oglinzile laterale ale Fiat 500 L, și, în sfârșit, posibilele complicații pe care le puteți întâlni.

Diferite versiuni de oglinzi laterale pe un Fiat 500 L

Înainte de a vă arăta tehnica precisă de pliere a oglinzilor Fiat-ului dumneavoastră 500 L, vom descoperi destul de repede diferitele tipuri de oglinzi care există. În realitate, chiar dacă nu este cea mai complexă treaptă de viteză a unei mașini, există diferite tipuri de oglinzi laterale care, în general, vor fi legate de opțiunile mașinii tale, iată-le:

  • Oglinzi laterale rabatabile manual și reglabile manual.
  • Oglinzi manuale și rabatabile electric
  • Oglinzi laterale cu rabatare automată reglabile electric
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Fiat 500 X

Cum se pliază oglinzile laterale la un Fiat 500 L?

Vom afla acum de ce ați venit pe această pagină de internet, cum se pliază oglinzile laterale ale unui Fiat 500 L? După cum am descris anterior, fiecare tip de oglindă se pliază într-o metodă diferită, găsiți mai jos fiecare dintre acțiunile de efectuat

Cum pliezi oglinzile laterale manuale pe un Fiat 500 L?

  • Oglinzi laterale manuale pliabile Fiat 500 L: Pentru acest tip de oglindă, nimic nu poate fi mai puțin dificil, stai în fața oglinzii tale și o împingi spre interior, spre spatele automobilului. Trebuie să existe o crestătură care să fie trecută prin aplicarea unei presiuni suficient de puternice

    .

  • Oglinzi laterale rabatabile electric manual pe Fiat 500 L: Fii atent la acest tip de oglinda, verifica sa se plieze manual si nu electric, vei gasi detalii in ghidul Fiat-ului tau 500 L.

Cum pliezi oglinzile laterale automate la un Fiat 500 L?

În cele din urmă, pentru acest ultim stil de oglindă, nimic nu poate fi mai simplu, oglinzile dvs. laterale se vor plia și se vor deschide de fiecare dată când deschideți sau încuiați Fiat-ul 500 L. La unele versiuni automate, puteți încă să rabatați manual oglinzile, indiferent dacă doriți. Va trebui să fii foarte atent, în general, când le rabaiți manual, va trebui să le deschideți prin deschiderea electrică pentru a reseta cursa oglinzilor.

Probleme cu oglinda laterală care nu se mai rabatează pe Fiat 500 L?

Daca esti in situatie că o oglindă laterală a lui Fiat 500 L nu mai vrea să se plieze vom încerca să vă ajutăm să vă rezolvați problema:

  • Oglinda laterală manuală Fiat 500 L care nu se rabatează: În acest caz, trebuie să existe un lucru care îi blochează articulația, sau a fost forțată și nu se poate plia, uită-te la acea parte a ei.
  • Oglinda laterală electrică automată Fiat 500 L care nu se mai rabatează: În acest caz, pot apărea mai multe probleme, este posibil să fi dezactivat plierea automată, vă rugăm să vă uitați în manual cum să faceți procedura deoarece în funcție de anul dvs. masina poate fi diferit. Dacă este mai degrabă o problemă cu motorul, cu siguranță va trebui să schimbați motorul oglinzii, acest lucru se întâmplă de obicei atunci când o oglindă a fost forțată manual.
Weiterlesen:
Cum sa remorc Fiat 500?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Fiat 500 L, accesați categoria noastră Fiat 500 L.

Legătura cu publicația principală