Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se pliază oglinzile laterale la un Citroen Berlingo?

Unele acțiuni pot părea evidente de efectuat pe autovehiculul dvs., cu toate acestea, fiecare mașină este diferită și atunci când cumpărați una nouă, vi-o împrumutați sau închiriați una, nu este întotdeauna ușor să le efectuați. De aceea astăzi vă vom arăta cum să pliați oglinzile laterale ale Citroenului dvs. Berlingo. Cu siguranță, atunci când parchezi în centrul orașului, sau lași mașina parcata pentru puțin timp, este mai bine să le pliezi pentru a evita orice deteriorare. Pentru a răspunde la această problemă, mai întâi, vom detalia diferitele tipuri de oglinzi laterale care există cu adevărat, apoi, într-o a doua parte, cum să pliați oglinzile laterale ale Citroenului dvs. Berlingoși, în cele din urmă, posibilele probleme pe care le puteți întâlni.

Diferite tipuri de oglinzi laterale pe un Citroen Berlingo

Înainte de a vă arăta tehnica exactă de pliere a oglinzilor Citroen Berlingo, vom identifica rapid diferitele tipuri de oglinzi care există. De fapt, chiar dacă nu este cel mai complicat echipament al unei mașini, există diferite tipuri de oglinzi laterale care, în general, vor fi legate de finisajul mașinii tale, iată-le:

  • Oglinzi laterale rabatabile manual și reglabile manual.
  • Oglinzi manuale și rabatabile electric
  • Oglinzi laterale cu rabatare automată reglabile electric

Cum se pliază oglinzile laterale la un Citroen Berlingo?

Vom afla în această secțiune de ce ați ajuns pe această pagină, cum se pliază oglinzile laterale ale unui Citroen Berlingo? După cum am dezvăluit anterior, fiecare fel de oglindă se pliază într-un mod diferit, găsiți mai jos fiecare dintre acțiunile de efectuat

Weiterlesen:
Citroen Berlingo care accelerează singur

Cum pliezi oglinzile laterale manuale la un Citroen Berlingo?

  • Oglinzi laterale manuale pliabile Citroen Berlingo: Pentru acest tip de oglindă, nimic nu poate fi mai puțin complicat, stai în fața oglinzii tale și o împingi spre interior, spre spatele mașinii. Ar trebui să existe o crestătură care să fie trecută prin aplicarea unei presiuni suficient de puternice

    .

  • Oglinzi laterale rabatabile electrice manual pe Citroen Berlingo: Aveți grijă la acest tip de oglindă, verificați dacă se pliază manual și nu electric, veți găsi informații în manualul de utilizare al Citroen Berlingo.

Cum pliezi oglinzile laterale automate la un Citroen Berlingo?

În cele din urmă, pentru acest ultim tip de oglindă, nimic nu poate fi mai puțin complicat, oglinzile tale laterale se vor plia și se vor deschide de fiecare dată când deschideți sau închideți Citroen Berlingo. La unele versiuni automate, încă îți poți rabata oglinzile manual, dar va trebui să fii foarte atent, în general, când le rabaiți manual, va trebui să le deschideți prin deschiderea electrică pentru a reseta cursa oglinzilor.

Problemă cu oglinda laterală care nu se mai rabatează pe Citroen Berlingo?

Daca esti in cazul că o oglindă laterală de pe Citroen Berlingo nu vrea să se mai rabateze vom încerca să vă ajutăm să vă rezolvați problema:

  • Oglinda laterală manuală Citroen Berlingo care nu se rabatează: În acest caz, trebuie să existe un lucru care îi blochează articulația, sau a fost forțată și nu se poate plia, uită-te la acea parte a ei.
  • Oglinda laterală electrică automată Citroen Berlingo care nu se mai rabatează: În acest caz, pot apărea mai multe complicații, este posibil să fi dezactivat plierea automată, vă rugăm să vă uitați în manualul de utilizare cum să faceți operația deoarece în funcție de anul dvs. masina poate fi diferit. Dacă este mai degrabă o problemă cu motorul, cu siguranță va trebui să schimbați motorul oglinzii, acest lucru se întâmplă în mod regulat când o oglindă a fost forțată manual.
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Citroen Berlingo?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Citroen Berlingo, accesați categoria noastră Citroen Berlingo.

Legătura cu publicația principală