Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Transporter?

Ai visuri să mergi la camping cu o rulotă, ai o grădină mare și atunci când ai grijă de ea, o remorcă te va ajuta să arunci deșeurile verzi, ești meșter și îți dorești să-ți transporti uneltele, în toate. aceste scenarii, un dispreț va fi lucrul vital pentru a fi capabil să-ți realizezi proiectele. Probabil că încercați să vă dați seama cum să montați un cârlig de remorcă pe Volkswagen Transporter? Editorii noștri au scris și publicat acest articol pentru a vă face mai convenabil să montați un cârlig de remorcă. Mai întâi vom verifica acțiunile privind montarea unui cârlig de remorcă pe un Volkswagen Transporter, apoi partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Volkswagen Transporterul meu: Instalarea remorcii cu cârligul pe șasiu

Deci începem cu prima parte a instalării unui cârlig de remorcă, adică etapa de instalare. Aceasta parte va fi impartita in portiuni, intai cu pregatirea, apoi montajul si in final cateva verificari de realizat.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Volkswagen Transporter: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe instalarea unui cârlig de remorcare pe Volkswagen Transporter, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti automobilul pentru instalarea cârligului. Fiecare automobil este destinat să primească un sistem de remorcare, la fel și automobilul dvs., cu toate acestea, veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a realiza acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, in general sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, ai grija sa pastrezi toate suruburile. Pe lângă bara de protecție pentru a pune cârligul de remorcare pe un Volkswagen Transporter, trebuie și scoateți luminile din spate, pentru ca te pot deranja, si mai ales vei conecta la ei sursa de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Volkswagen Transporter: Montarea pieselor

Instalarea cârligului nu este dificilă în sine, trebuie doar să urmați informațiile de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În general, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Volkswagen Transporter-ului dvs., în general acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După această etapă, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și abia atunci vei fi finalizat eficient primul pas din Cum să montezi un cârlig pe Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Volkswagen Transporter 4

Cum se instalează un cârlig pe Volkswagen Transporter: Instalați cablajul electric

În sfârșit, pasul mai tehnic începe acum. Electricitatea nu este, în general, cea mai iubită activitate a mecanicilor sau a lucrătorilor în devenire. Încă va trebui să-l parcurgeți, deoarece altfel remorca sau rulota dvs. nu vor avea electricitate, iar luminile, luminile tale sau piesele electrice nu vor funcționa.

Cum să montez un cârlig pe Volkswagen Transporter: cablaj electric universal

Prima probabilitate a celei de-a doua părți a articolului nostru cum să montați un cârlig pe Volkswagen Transporter, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt de fapt mult mai ușor de poziționat decât hamurile clasice. Cu toate acestea, nu uitați să vă alegeți hamul în funcție de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să colectați curentul de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la caroseria Volkswagen Transporter-ului dvs. și apoi să conectați ștecherul la cârlig. A concluziona, nu uitați să verificați dacă toate luminile/indicatoarele funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Volkswagen Transporter: cablaj clasic

Dacă nu aveți o unitate universală, vă sfătuim insistent să discutați cu un atelier pentru partea de conectare electrică. De fapt, dacă nu ai cunoștințe în domeniul electricității, riști să pierzi o conexiune și să pierzi timp pe acest pas care poate fi lung. Iată, acum știi cum să montezi un cârlig pe Volkswagen Transporter-ul tău, sperăm că ai găsit toate informațiile pe care le căutai, dacă ai alte întrebări sau complicații despre Volkswagen Transporter-ul tău, nu ezita să consulți catalogul nostru de articole sau postări de blog despre asta.

Weiterlesen:
Aerul condiționat din Volkswagen Transporter 5 nu mai este rece

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector