Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Transporter 6?

Ai visuri să mergi la camping cu o rulotă, ai o grădină mare și când te ocupi de ea, o remorcă te va ajuta să pui la gunoi deșeurile verzi, ești meșter și vrei să-ți transporti uneltele, în toate aceste scenarii, o problemă va fi lucrul fundamental pentru a-ți putea îndeplini planurile. Aproape sigur vă îngrijorează cum să montați un cârlig de remorcă pe Volkswagen Transporter 6? Autorii noștri au postat acest articol pentru a vă facilita montarea unui cârlig de remorcă. Mai întâi ne vom uita la pașii de montare a unui cârlig de remorcă pe un Volkswagen Transporter 6, apoi la partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Volkswagen Transporter 6: Instalarea remorcii cu cârligul pe șasiu

Deci începem cu prima parte a instalării unui cârlig de remorcă, adică partea de instalare. Această parte va fi împărțită în etape, cu mai întâi pregătirea, apoi montarea și în final cele câteva verificări care urmează să fie executate.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Volkswagen Transporter 6: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe să instalați un cârlig de remorcare pe Volkswagen Transporter 6, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti vehiculul pentru instalarea cârligului. Fiecare vehicul este fabricat pentru a primi un sistem de remorcare, la fel și vehiculul dvs., cu toate acestea veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a realiza acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, de obicei sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, nu uitati sa pastrati toate suruburile. În plus față de bara de protecție pentru a pune cârligul de remorcare pe un Volkswagen Transporter 6, va trebui și scoateți luminile din spate, intrucat te pot deranja, si mai ales vei conecta la ei sursa de alimentare a barei de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Volkswagen Transporter 6: Montarea pieselor

Montarea cârligului nu este complicată în sine, trebuie doar să respectați recomandările de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În cele mai multe cazuri, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Volkswagen Transporter 6, de obicei, acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După acest pas, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și abia atunci veți fi terminat corect primul pas din Cum să montați un cârlig pe Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Volkswagen Transporter 6?

Cum se instalează un cârlig pe Volkswagen Transporter 6: Instalați cablajul electric

Pentru a termina, partea mai tehnică începe acum. Electricitatea nu este de obicei cea mai iubită sarcină a mecanicilor sau a lucrătorilor în devenire. Va trebui totuși să-l parcurgeți, deoarece în orice alt caz remorca sau rulota dvs. nu vor avea electricitate, iar luminile, luminile de plăci sau piesele electrice nu vor funcționa.

Cum se montează un cârlig pe Volkswagen Transporter 6: cablaj electric universal

Prima posibilitate a celei de-a doua părți a articolului nostru cum să montați un cârlig pe Volkswagen Transporter 6, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt de fapt mult mai simplu de poziţionat decât hamurile clasice. Cu toate acestea, nu uitați să vă alegeți hamul așa cum este indicat de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să obțineți curent de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la caroseria Volkswagen Transporter 6 și apoi să conectați mufa la cârlig. A concluziona, nu uitați să verificați dacă toate luminile/indicatoarele funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Volkswagen Transporter 6: cablaj clasic

Dacă nu aveți o unitate universală, vă recomandăm să discutați cu un garaj pentru partea de conectare electrică. Într-adevăr, dacă nu ai nicio experiență în energie electrică, riști să pierzi o conexiune și să pierzi timp pe acest pas care poate fi lung. Iată-te, acum știi cum să montezi un cârlig pe Volkswagen Transporter 6, sperăm că ai găsit toate informațiile pe care încercai să le găsești, dacă ai alte întrebări sau probleme despre Volkswagen Transporter 6, nu ezita să consultați catalogul nostru de articole sau postări de blog despre acesta.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Transporter 6?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector