Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Transporter 5?

Poate visezi la natură să campezi pe o rulotă mare, ai o grădină mare și când ai grijă de ea, o remorcă te va ajuta să golești deșeurile verzi, ești meșter și trebuie să-ți aduci uneltele, în toate acestea. circumstanțe, un șoc va fi lucrul esențial pentru a fi capabil să-ți realizezi sarcinile. Probabil că încercați să vă dați seama cum să montați un cârlig de remorcă pe Volkswagen Transporter 5? Autorii noștri au scris acest conținut pentru a vă face mai convenabil să montați un cârlig de remorcă. Mai întâi vom verifica acțiunile privind montarea unui cârlig de remorcă pe un Volkswagen Transporter 5, apoi partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Volkswagen Transporter 5: Instalarea remorcii cu cârligul pe șasiu

Așa că începem cu prima parte a asamblarii unui cârlig de remorcă, adică etapa de instalare. Această piesă va fi împărțită în porțiuni, cu mai întâi pregătirea, apoi montarea și în final cele câteva verificări care urmează să fie executate.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Volkswagen Transporter 5: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe să instalați un cârlig de remorcare pe Volkswagen Transporter 5, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti vehiculul pentru instalarea cârligului. Fiecare vehicul este proiectat pentru a primi un sistem de remorcare, la fel și vehiculul dvs., totuși veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a realiza acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, in cele mai multe cazuri sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, nu uitati sa pastrati toate suruburile. În plus față de bara de protecție pentru a pune cârligul de remorcare pe un Volkswagen Transporter 5, va trebui și scoateți luminile din spate, intrucat te pot deranja, si mai ales vei conecta la ei sursa de alimentare a barei de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Volkswagen Transporter 5: Montarea pieselor

Instalarea cârligului nu este dificilă în sine, trebuie doar să urmați informațiile de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În general, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Volkswagen Transporter 5, în majoritatea cazurilor acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După acest pas, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și abia atunci veți fi terminat corect primul pas din Cum să montați un cârlig pe Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Transporter 6?

Cum se instalează un cârlig pe Volkswagen Transporter 5: Instalați cablajul electric

În cele din urmă, pasul mai complicat începe acum. Electricitatea nu este în majoritatea cazurilor cea mai iubită misiune a mecanicilor sau a lucrătorilor în devenire. Va trebui totuși să-l parcurgeți, deoarece în orice alt caz remorca sau rulota dvs. nu vor avea energie electrică, iar luminile, luminile plăcilor sau componentele electrice nu vor funcționa.

Cum se montează un cârlig pe Volkswagen Transporter 5: cablaj electric universal

Prima probabilitate a celei de-a doua părți a conținutului nostru cum să montați un cârlig pe Volkswagen Transporter 5, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt de fapt mult mai ușor de poziționat decât hamurile clasice. Cu toate acestea, asigurați-vă că alegeți hamul în funcție de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să recuperați curentul de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la corpul Volkswagen Transporter 5 și apoi să conectați mufa la cârlig. A se termina, asigurați-vă că verificați dacă toate luminile/indicatoarele dumneavoastră funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Volkswagen Transporter 5: cablaj clasic

Dacă nu aveți o unitate universală, vă recomandăm să discutați cu un garaj pentru partea de conectare electrică. În realitate, dacă nu aveți cunoștințe în domeniul electricității, riscați să pierdeți o conexiune și să pierdeți timp pe acest pas care poate fi lung. Iată, acum știți cum să montați un cârlig pe Volkswagen Transporter 5 dvs., sperăm că veți fi găsit toate informațiile pe care le căutați, dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați catalogul nostru de articole de conținut despre acesta.

Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Volkswagen Transporter 4?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector