Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Transporter 4?

Poate visezi la natură să campezi pe o rulotă mare, ai o grădină mare și atunci când ai grijă de ea, o remorcă te va ajuta să golești deșeurile verzi, ești meșter și trebuie să-ți transporti uneltele, în toate acestea. situații, o problemă va fi factorul esențial pentru a fi capabil să-ți îndeplinești planurile. Probabil că vă îngrijorează cum să montați un cârlig de remorcă pe Volkswagen Transporter 4? Editorii noștri au postat conținutul acestui articol pentru a vă face mai puțin dificilă montarea unui cârlig de remorcă. Mai întâi vom verifica acțiunile privind montarea unui cârlig de remorcă pe un Volkswagen Transporter 4, apoi partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Volkswagen Transporter 4: Instalarea remorcii cu cârligul pe șasiu

Așa că începem cu prima secțiune a montajului unui cârlig de remorcă, adică partea de instalare. Aceasta sectiune va fi taiata in etape, cu mai intai pregatirea, apoi montarea si in final cateva verificari de facut.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Volkswagen Transporter 4: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe instalarea unui cârlig de remorcare pe Volkswagen Transporter 4, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti automobilul pentru instalarea cârligului. Fiecare automobil este proiectat pentru a primi un sistem de remorcare, la fel și automobilul dvs., chiar și așa veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a face acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, in general sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, asigurati-va ca pastrati toate suruburile. În plus față de bara de protecție pentru a pune cârligul de remorcare pe un Volkswagen Transporter 4, va trebui și scoateți luminile din spate, pentru ca te pot deranja, si mai ales vei conecta la ei sursa de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Volkswagen Transporter 4: Montarea pieselor

Montarea cârligului nu este dificilă de la sine, trebuie doar să respectați instrucțiunile de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În cele mai multe cazuri, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Volkswagen Transporter 4, în general, acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După această etapă, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și numai atunci vei fi făcut cu succes primul pas din Cum să montezi un cârlig pe Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Transporter 6

Cum se instalează un cârlig pe Volkswagen Transporter 4: Instalați cablajul electric

Pentru a termina, partea mai tehnică începe acum. Electricitatea nu este, în general, activitatea preferată a profesioniștilor sau a lucrătorilor în devenire. Va trebui totuși să-l parcurgeți, deoarece în orice alt caz remorca sau rulota dvs. nu vor avea electricitate, iar luminile, luminile de plăci sau piesele electrice nu vor funcționa.

Cum se montează un cârlig pe Volkswagen Transporter 4: cablaj electric universal

Prima posibilitate a celei de-a doua părți a articolului nostru conține cum să montați un cârlig pe Volkswagen Transporter 4, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt de fapt destul de ușor de poziționat decât hamurile clasice. Totuși, nu uitați să vă alegeți hamul în funcție de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să obțineți curent de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la caroseria Volkswagen Transporter 4 și apoi să conectați mufa la cârlig. A concluziona, nu uitați să verificați că toate luminile/indicatoarele dumneavoastră funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Volkswagen Transporter 4: cablaj clasic

Dacă nu aveți o unitate universală, vă sfătuim insistent să discutați cu un garaj pentru partea de conectare electrică. De fapt, dacă nu ai nicio experiență în electricitate, riști să pierzi o conexiune și să pierzi timp pe acest pas care poate fi lung. Iată, acum știi cum să montezi un cârlig pe Volkswagen Transporter 4, sperăm că ai găsit toate informațiile pe care le căutai, dacă mai ai întrebări sau complicații despre Volkswagen Transporter 4, nu ezita să citești catalogul nostru de articole sau postări de blog despre asta.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Transporter?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector